Celebrity News

U braku Seke Aleksić oluja ne prestaje: Pojavio se zgodni muškarac pa spomenuo tetovažu - Veljku se to nikako neće dopasti (FOTO)

Brak Seke Aleksić ponovo na ispitu

U braku Seke Aleksić oluja ne prestaje: Pojavio se zgodni muškarac pa spomenuo tetovažu - Veljku se to nikako neće dopasti (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Prvi put za 13 godina brak Seke Aleksić našao se na ozbiljnom ispitu.

Po pisanju štampe i portala, razdor među skladnim supružnicima dogodio se nedavno jer se na Tviteru pojavila objava kako je Veljko Piljikić dadilji napravio dete.

Pročitajte: Posle Eminine izjave da bankarski službenik nije njena liga oglasio se Mustafa Sandal! Neće joj se dopasti (FOTO)

U objavi je stajalo da pevačica glumi idilu, a da je pravo stanje stvari nezamislivo.

 

 

Čim su se prvi naslovi pojavili u medijima, estradna umetnica se oglasila i sve oštro demantovala.

Naglasila je da je greh napadati nekome dom, porodicu i brak i dodala da je sa njenim i Veljkovim odnosom sve u najboljem redu.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Šta se tu zapravo dogodilo, koliko istine ima u Tviter postu, zašto je nekome palo na pamet da se time bavi i naposletku čijih je ruku to delo, do dana današnjeg nije se doznalo.

Pevačica je u međuvremenu nastavila život kao da se apsolutno ništa nije dogodilo. Više se na pomenute spekulacije nije obazirala niti je želela da se tim povodom oglašava, iako je njenim fanovima na Instagramu zapalo za oko da je proredila postove.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Nedavno se posle dužeg vremena javila objavivši fotografiju zgodnog, markantnog muškarca koji je stih njene pesme istetovirao na ruci.

Pročitajte: Brak Seke Aleksić u krizi nakon priče da ju je Veljko prevario sa dadiljom: Oglasila se: Opraštala sam dosta, ali...(FOTO)

- Nek laju u inat dušmanima - stoji na ruci momka, a Seka je to podelila na svom insta storiju. Smatra se da je u ovom malom ali snažnom gestu ona videla način da odgovori na komentare svih „dušmana” koji su navodno pokušali da joj se umešaju u brak.

instagram, Seka Aleksić

 

Svi se, međutim, pitaju da li će Veljko Piljikić s jednakim oduševljenjem prihvatiti odluku mladića, posebno što se on na taj korak odlučio neposredno posle „skandala”.

Komentari (0)

Loading