Celebrity News

Posle priče da ju je Veljko prevario sa dadiljom Seka Aleksić se oglasila: Opraštala sam dosta, ali...(FOTO)

Suprug Seke Aleksić tema je tabloida već nekoliko dana

Posle priče da ju je Veljko prevario sa dadiljom Seka Aleksić se oglasila: Opraštala sam dosta, ali...(FOTO)

Blic TV printscreen

Uprkos velikoj pevačicinoj popularnosti suprug Seke Aleksić nikada nije izrazio želju da u medijima bude više nego što je zarad njene karijere neophodno.

Za medije se fotografisao isključivo sa estradnom umetnicom i sinovima Jovanom i Jakovom, a jednom se čak pojavio u njenom spotu, gde su mnogi komentarisali da bi bio odličan kao maneken.

Pročitajte: Napustila je stan u kom su živeli godinama! Kako se raspala porodica Saše Kovačevića

Pohvale, međutim, nisu urodile plodom. Veljko Piljikić ostao je skroman i povučen, sa suprugom je navodno pokrenuo nekoliko biznisa, vodi teretanu, sportski je tip, istovremeno ima i ulogu jednog od njenih menadžera, bar šira javnost u to veruje.

Ata Images

 

Poverovala je javnost i u to da Seka živi bajku van gradske gužve u Staroj Pazovi, gde je kupila nekoliko hektara, sagradila vilu iz snova sa bazenom i baštom. Ipak ima i onih koji ne veruju u njen i Veljkov idiličan odnos.

Naime, jedan korisnik Tvitera nedavno je podelio status u kome je suprug Seke Aleksić glavni lik: " Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu".

 

 

Naravno, svi mediji su to preneli, na šta je estradna umetnica vrlo burno odreagovala.

- Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče - poručila je za "Blic".

Pročitajte: Dever Seke Aleksić je TAKAV FRAJER! Razveo se ZBOG OVE NJENE KOLEGINICE, porodica jedva podnela udarac (FOTO)

Nije tajna da je Seka verujuća, te da često u intervjuima spominje Svevišnjeg, pa i praštanje kao osnovu hrišćanstva.

Ata Images

 

- Opraštala sam dosta, tako da nema nešto što bih posebno mogla da izdvojim, ali mislim da je ljudski praštati i da je ispravna ona rečenica da smo veliki onoliko koliko praštamo - svojevremeno je kazala, a baš zbog ovih njenih reči veruje se da će i onima koji su pokušali da bace ljagu na njenog izabranika i njen brak ona oprostiti.

 

Komentari (0)

Loading