Celebrity News

Udala se za milijardera i nestala iz javnosti: Kako danas izgleda nekadašnja modelsica Ivana Berendika (FOTO)

Ivana Berendika i Tomas Jermoluk - kako danas izgledaju

Udala se za milijardera i nestala iz javnosti: Kako danas izgleda nekadašnja modelsica Ivana Berendika (FOTO)

Profimedia

Ivana Berendika i Tomas Jermoluk uskoro će proslaviti dve decenije ljubavi. Nekada najlepša modelsica zaljubila se u jednog od osnivača "Gugla", a kako je za medije svojevremeno govorila, partner ju je osvojio zrelošću.

Sudbonosno "da" lepa modelsica je milijarderu rekla na Bahamima na intimnom venčanju na koje su pozvali prijatelje i porodicu.

Pročitajte: Udala se za jednog od najbogatijih ljudi na svetu - Ekskluzivne fotografije doma Ivane Berendike, kupatilo i spavaća soba su posebna priča

Kada ga je srela i zavolela, Ivana je imala svega 25 godina, bavila se modelingom i nastupala sa svojom grupom "Models".

Uz duplo starijeg supruga je sazrela u divnu i posvećenu suprugu i majku i uspešnu poslovnu ženu.

Ivana Berendika i Tomas Jermoluk dobili su blizance Zoi Mej i Kai Nikolu, a o njihovoj ljubavi lepa modelscia svojevremeno je ovako govorila.

 

 

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala - rekla je svojevremeno za domaće medije.

 

 

- Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja.

On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim.

Danas je Tomas uspešan biznismen, a Ivana vlasnica brenda nakita. Njih dvoje porodični život čuvaju od radoznalih pogleda, vode zdrav život, a ono što posebno oduševljava je da na retkim fotografijama i dalje izgledaju mladoliko, posebno Ivana, koja je još uvek svojevrsna lepotica.

 

 

Komentari (0)

Loading