Celebrity News

Žena me sa ljubavnikom sačekala na vratima: Brak Žike Šarenice se završio na tužan način

Supruga Žike Šarenice je prava lepotica

Žena me sa ljubavnikom sačekala na vratima: Brak Žike Šarenice se završio na tužan način

Antonio Ahel/ATAImages

Bliži se četvrta decenija od kada je supruga Žike Šarenice sasvim slučajno zakoračila u njegov život. Zorana Nedić Žiku je srela na tramvajskoj stanici, a kako su im se tog dana putevi ukrstili čak tri puta, oboje su smatrali da je to sudbina.

Pre nego što se skrasio pored svoje višedecenijske partnerke, Žika Nikolić imao je još jedan brak. Na četvrtoj godini studija, oženio se devojkom s kojom se zabavljao još od srednje škole i dobio ćerku Ružicu. Ipak, ova ljubavna priča imala je turbulentan kraj, a sa prvom suprugom nije ostao u najlepšim odnosima.

Pročitajte: Sada je definitivno KRAJ - Žika Nikolić potvrdio RASTANAK, kaže da mu čak i ne nedostaje (FOTO)

- Desilo mi se da me žena s ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije. Zakačili su rezu na vratima, a kada sam pozvonio dobio sam pesnicu po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes - rekao je u jednoj emisiji Žika.

Supruga Žike Šarenice, Zorana, ipak mu je vratila veru u ljubav, a o njoj je svojevremeno govorio ovako:

- Upoznali smo se sasvim slučajno, 24. jula 1988, na tramvajskoj stanici. Dok sam ja čekao prevoz za Kalemegdan, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na istoj stanici da bi upoznala mene - rekao je kroz smeh i dodao:

 

 

- Kasnije smo se ponovo sreli na Kalemegdanu, gde sam ja radio „Poselo”, a ona je s drugaricama bila u restoranu Košarkaškog kluba „Crvena zvezda”. Jednostavno, bila je sudbina da se upoznamo, i to kada smo se videli treći put istog istog dana - prisetio se u jednom intervjuu Nikolić, te otkrio da ju je nakon trećeg susreta pozvao na kafu.

Zorana Nedić je ekonomistkinja, uspešna žena, koja ne voli medijski da se eksponira, a supruga Žike Šarenice postala je posle osam godina zabavljanja i od tada mu ulepšava svaki dan života u stanu na Senjaku.

Komentari (0)

Loading