Celebrity News

Manekenka preminula nakon mučne borbe za život: Tijana otišla kod zubara, pa umrla posle četiri dana

Manekenka iz Plazme imala je samo 30 godina

Manekenka preminula nakon mučne borbe za život: Tijana otišla kod zubara, pa umrla posle četiri dana

Youtube/I&F Grupa/Printscreen

Manekenka iz Plazme, kako su zvali Tijanu Milošević, bila je poznata po svojoj lepoti. Snimila je brojne reklame, a njena tragična sudbina mnoge je potresla. 

Pročitajte: Vojin se oglasio pa otkrio dugo čuvanu tajnu svog kuma (FOTO)

Preminula je 2011. godine, u 30. godini života. Naime, Tijana je otišla kod zubara, posle čega je dobila sepsu, a četiri dana kasnije izgubila je najvažniji bitku.

Ona je, kako se pisalo u medijima, umrla od sepse, a kako je tada objasnila Mina Zimonjić, vlasnica jedne modne agencije, Tijana se četiri dana borila za život. 

 
- Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade.

Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji: „Tvojih pet minuta, nečiji ceo život” - rekla je tada Mina za domaće medije koji su prema nezvaničnim informacijama preneli da je nakon popravke zuba došlo do sepse.

Youtube/I&F Grupa/Printscreen

 

 

- Ništa je neće vratiti. Zvali smo Hitnu pomoć. Lekarima smo objasnili da nam ćerka boluje od lupusa i da ima visoku temperaturu, a oni su nam rekli da je verovatno reč o virusu i da popije čaj.

Došli su nekoliko sati kasnije, kad smo ih ponovo pozvali. Tijana je tad gorela, imala je temperaturu 40 stepeni. Odveli su je u bolnicu u Višegradskoj ulici - ispričala je tada njena majka za „Kurir".

Komentari (0)

Loading