Celebrity News

U Bilju Jevtić bio zaljubljen moćnik kojeg svakoga dana gledate na televiziji: Nikada Aci nije zaboravio što ju je preoteo (FOTO)

Biljana Jevtić pre Ace imala je puno udvarača

U Bilju Jevtić bio zaljubljen moćnik kojeg svakoga dana gledate na televiziji: Nikada Aci nije zaboravio što ju je preoteo (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Može se reći da je Biljana Jevtić pre Ace Ilića živela potpuno drugačiji život.

Bila je mlađa, zavodljiva, postoje čak i fotografije na kojima pozira naga, sve to kada se uzme u obzir, može se kontatovati da je estradna umetnica po odluci da stane na „ludi kamen” doživela ogromnu transformaciju.

Pročitajte: Sin je stigao iz velike i čiste ljubavi! Milena Popović oduševila vestima

Daleko od toga da je Bilja bila promiskuitetna, o tome nema zbora, ali poput svake mlade devojke, volela je da ulaže u sebe, bila je poletna, zanosno lepa i zgodna, što suprotnom polu nije moglo da promakne.

Brojni muškarci su se pre te 1983. godine, kada je upoznala Acu, otimali za njenu pažnju, ali nijedan nije zaslužio da se kraj nje i zadrži.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Čitav svoj svet poklonio joj je niko drugi do zgodni momak iz Gornjeg Milanovca s kojim je više od dve i po decenije u braku, stekla je dom i ima sina Ivana, budućeg pravnika.

Jednom prilikom Bilja se našalila da je Aca bio ljubomoran te da je sve njene udvaraće oterao i preduhitrio, a kako saznajemo, među njima je bio i Saša Popović.

- Dok se nisam oženio Suzanom Jovanović, bio sam ludo zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pevačica, bila je i prelepa - kazao je davno Saša pa objasnio svoju fascinaciju koleginicom:

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Imala je velike, prirodne grudi. To mi se uvek dopadalo kod nje. Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. E, onda ju je preoteo Aca Ilić, koji se ubrzo i oženio njome. Pretekao me je. Ne znam šta je videla na njemu - kroz smeh je završio Popović koji tih pomenutih godina nije krio svoja osećanja.

Pročitajte: U kakvoj smo zabludi živeli! Istina o braku Bilje Jevtić i Ace Ilića posle tri decenije izašla na videlo

Blljani je slao poruke preko drugarice i spomenuo da je on stara čekalica.

Pored dobre volje i velike zaljubljenosti, sudbina je drugačije htela.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Danas su oboje u srećnim brakovima, druže se i privatno, posećuju u domovima, a nije tajna da im se i deca poznaju.

Komentari (0)

Loading