Celebrity News

Zbog onoga što mi je majka rekla na samrti išla sam pod Ostrog: Intimno priznanje srpske voditeljke sve šokiralo

Privatni život Maje Manojlović nepoznanica je za javnost

Zbog onoga što mi je majka rekla na samrti išla sam pod Ostrog: Intimno priznanje srpske voditeljke sve šokiralo

M.M./ATAImages

Privatni život Maje Manojlović mnogima je nepoznanica. TV lice nikada nije bilo rado da govori o stvarima koje se ne tiču njene karijera, ali je jednom prilikom govorila o instituciji braka.

Pročitajte: Sin je stigao iz velike i čiste ljubavi! Milena Popović oduševila vestima

Tada je spomenula primer njenih roditelja koji su u braku proveli gotovo četiri decenije i prisetila se šta je majka njoj i bratu rekla na samrti.

- Moji roditelji su bili u vrlo srećnom i lepom braku 37 godina. Moja majka je do kraja života najviše volela svog muža. To nam je rekla i na samrti, meni i mom bratu - ispričala je svojevremeno voditeljka u emisiji "Magazin IN" i priznala da je to teško podnela.

Pročitajte: Ubila se glumica iz serije "Selo gori a baba se češlja!" Tragedija neopisivih razmera

- Kasnije sam otišla pod Ostrog i razgovarala sa duhovnikom, upitala sam ga: "Kako je moguće da je moja majka rekla da je više volela muža nego svoju decu?" On mi je rekao: "Pa to je sasvim normalno.

Voli se Bog, pa se voli muž, jer on je njoj dao decu, pa se vole deca, jer deca dođu i vi ih iznedrite i oni odu iz vašeg života." Tada sam shvatila poentu! Nema, dakle, griže savesti u smislu zapostavljanja dece ako si okrenuta suprugu -  rekla je ona u pomenutoj emisiji.

M.M./ATAImages

 

Maja je svojevremeno bila u centru pažnje i zbog veze sa fudbalerom Savom Miloševićem.

- Maja mi se dopala čim sam je ugledao. Sedeli smo u istom društvu i kako nisam znao ko je ona morao sam da se raspitujem i da je tražim na Jutjubu - istakao je on svojevremeno, a do raskida je došlo posle nekoliko meseci.

- Par se razišao prijateljski, razlozi raskida nemaju veze s njihovom ljubavnom pričom, već sa privatnim problemima izvan njihove veze. Maja je ovih dana okupirana negom člana porodice koji ima ozbiljan zdravstveni problem.

- Savo takođe ima mnogo poslovnih i privatnih obaveza, pa je ljubavna romansa pala u drugi plan. Veoma je moguće da će Savo zbog poslovnog angažmana uskoro morati da napusti Srbiju.

Posle ozbiljnog razgovora njih dvoje su odlučili da se raziđu, a da li će u budućnosti ponovo biti zajedno, to sada niko ne može da zna - rekao je tada izvor blizak paru.

Komentari (0)

Loading