Celebrity News

Ubila se glumica iz Selo gori a baba se češlja! Za njom je otišao i brat: Tragedija neopisivih razmera

Glumica iz serije Selo Gori a baba se češlja se ubila

Ubila se glumica iz Selo gori a baba se češlja! Za njom je otišao i brat: Tragedija neopisivih razmera

youtube/printscreen/agro tv srbija

Glumica iz serije „Selo gori a baba se češlja” izvršila je samoubistvo.

Po pisanju dnevne štampe, a sada već i portala, ona je to učinila u domu svog dobrog prijatelja u kragujevačkom selu Iličevo.

Pročitajte: U ovakvim pantalonama se ne ide na crveni tepih! Supruga Zorana Kesića se pojavila na premijeri filma i svi je komentarišu (FOTO)

Ivanu Mlađović javnost je znala kao Plejboj zečicu, tačnije kao finalistkinju prvog izbora za „Plejboj devojku godine” u Srbiji, krajem 2011. i početkom 2012. godine.

screeshot/ pink tv

 

Tada je, na njenu žalost, pobedila Soraja Vučelić, a Ivana se okrenula svojoj drugoj velikoj ljubavi – glumi.

Svega jednom se pojavila u seriji „Selo gori a baba se češlja”, ali je njena uloga bila vrlo upečatljiva, posebna i lepa.

Ono što nije bilo lepo je to što je Ivana koristila opijate, čak je svojevremeno bila i na lečenju, gde je navodno i upoznala prijatelja kod kog se predozirala i tako podigla veliku medijsku prašinu.

screeshot/ pink tv

 

Glumica iz serije „Selo gori a baba se češlja” digla je ruku na sebe, verovatno nehotice, pre tačno šest godina, a u tom periodu njena majka, koja je ubzo potom izgubila i sina, smogla je snage da za Republiku kaže par reči:

Pročitajte: Dom Radoša Bajića prekriven snežnim pokrivačem! U kutku dvorišta stoji Deda Mraz, a tek da vidite kućicu za unuke (FOTO)

- Strašno mi je teško, moja bol je ogromna i niko je neće izlečiti dok sam živa. Meni je i sin Jovan odmah za Ivanom otišao. Udavio se u Dunavu, bio je mnogo vezan za sestru i nije mogao nikako da je preboli.

screeshot/ pink tv

 

- Voleli su se i uvek svuda išli zajedno, bili posvećeni jedno drugom. Oboje su sahranjeni u Raškoj, za nepunih godinu dana oboje su otišli - kroz suze je pričala tada Ljiljana o događaju kojeg se evidentno svi i dan-danas sećaju.

 

Komentari (0)

Loading