Celebrity News

Živeo je u mom stanu, izdržavala sam ga: Golmanova supruga otkrila istinu o njihovoj ljubavi

Ljubavna priča Snežane i Milana Borjana počela je neobično

Živeo je u mom stanu, izdržavala sam ga: Golmanova supruga otkrila istinu o njihovoj ljubavi

Antonio Ahel/ATAImages

Ljubavna priča Snežane i Milana Borjana počela je zbog jedne pogrešno poslate poruke. Umesto poziva u pomoć oko organizacije bratovljevog rođendana, tada golmana Radničkog iz Niša, stigla je fotografija.

Pročitajte: Sin je stigao iz velike i čiste ljubavi! Milena Popović oduševila vestima

- Želela sam da organizujem rođendansko iznenađenje svom bratu, koji je u to vreme igrao u istom klubu sa Milanom.

Bila mi je potrebna pomoć nekog od njegovih kolega, a pošto nisam imala Milanov broj, na predlog prijateljice poslala sam mu poruku na Instagramu, koji sam neposredno pre toga počela da koristim.

Zapravo, umesto tekstualne poruke, slučajno je otišla moja “napućena” slika, pripremljena za profil - ispričala je Sneža svojevremeno za Hello! i priznala da je odmah znala da je Milan pravi čovek za nju.

- Kada smo počeli da se zabavljamo, Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji jer je sav novac trošio na putovanja i izlaske.

Tad sam ga izdržavala i on to danas svima priča, nije ga sramota. I ne treba, jer smo sve što imamo stvorili zajedno - ispričala je Snežana gostujući na "Hype" televiziji i otkrila da su joj prijatalji govorili da ne treba da se uda za Milana.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

 

- Posle godinu dana zabavljanja odlučili smo da se venčamo, 2016. godine. Prijateljice su mi govorile: "Kako sada da se udaš kada si na vrhuncu karijere? On nije uspešan sportista." Govorila sam da me to ne zanima jer imamo ljubav zahvaljujući kojoj može sve da se postigne. Tako je i bilo - rekla je.

- Ako u startu razmišljate da se udate samo zbog novca, nebitno da li je reč o fudbaleru, nekom drugom sportisti ili biznismenu, izgubićete! Takav muškarac će vas varati, bićete nezadovoljne ili ćete biti zatvorene u kući bez prava da bilo šta kažete ili da negde izađete s prijateljima - rekla je ona.

 

Komentari (0)

Loading