Celebrity News

Nakon 7 dana zajedničkog života izbacila ga iz stana: Voditeljka RTS-a i bivši muž poznate pevačice zbog ovoga okončali ljubav

Ljubavni život Kristine Radenković obeležio je on

Nakon 7 dana zajedničkog života izbacila ga iz stana: Voditeljka RTS-a i bivši muž poznate pevačice zbog ovoga okončali ljubav

Anotnio Ahel/Ata

Kristina Radenković već deceniju uživa u ljubavi sa Nikolom Radojevićem sa kojim ima sina i ćerku.

Ljubavni život Kristine Radenković obeležio je i rukometaš koji je u centar pažnje dospeo nakon što je uplovio u vezu sa Natašom Bekvalac.

Pročitajte: Svi misle da je Sonju ukrao Šašiću, a ovo je prava istina! Lukas priznao šta se zaista dogodilo

Naime, pre nego što je srela čoveka svog života Kristina Radenković i Ljuba Jovanović godinama su bili u vezi.

O svom tadašnjem dečku voditeljka je pričala sa puno emocija i isticala da sve probleme rešavaju razgovorom i ponosila se njihovim odnosom.

- Sve uobičajene razmirice rešavamo razgovorom, a tada je veća odgovornost na Ljubi jer mora da se nosi s mojom tvrdoglavošću. Čini mi se da je na dobrom putu da pronađe recept kako da obuzda moj ponekad neobuzdan temperament - pričala je tada voditeljka za „Story”, te dodala da u Jovanoviću, pored partnera, ima i prijatelja za ceo život.

Dalibor Danilović

 

 

- U Ljubi pre svega imam istinskog prijatelja za ceo život. Srećna sam i ponosna na naš odnos. On u meni uspeva da probudi neka od najlepših ljubavnih osećanja i hvala mu na tome - rekla je ona tada.

Tek što su otpočeli zajednički život odjeknula je vest da je par raskinuo. Rukometaš je, kako se navodilo, morao da spakuje svoje stvari i iseli se iz stana u kome su on i Kristina tek započeli zajednički život.

- Kristina i Ljuba su pokušali da ljubavi daju još jednu šansu, ali uzalud. Odluka da počnu da žive zajedno očigledno je bila pogrešna jer su se ponašali kao pas i mačka, pa je posle samo nedelju dana Ljuba morao da napusti stan. Shvatili su da nisu jedno za drugo i dogovorili se da je najbolje da budu samo prijatelji - rekao je za „Alo” izvor blizak paru tada.

Ljuba je ubrzo uplovio u vezu sa Natašom Bekvalac sa kojom se i venčao. Međutim, razvod je usledio nakon dve godine braka.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Nekadašnji rukometaš je danas srećno oženjen izabranicom Milicom, sa kojom ima ćerku Irinu.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading