Celebrity News

Svi misle da je Sonju ukrao Šašiću, a ovo je prava istina: Lukas priznao šta se zaista dogodilo

Aca Lukas o odnosu sa Sonjom - prava istina

Svi misle da je Sonju ukrao Šašiću, a ovo je prava istina: Lukas priznao šta se zaista dogodilo

Ata Images, Filip Šobot

Aca Lukas o odnosu sa Sonjom, svojom trećom suprugom i najvećom ljubavi, često je govorio, a u autobiografiji "Ovo sam ja - Aca Lukas" rešio je da stane na kraj priči da ju je oteo od kolege Željka Šašića.

- U tom periodu nisam razmišljao o Sonji. Nisam čak primećivao da je lepa. Nervirala me je priča da sam Željku preoteo ženu. Oni su se razveli 2007, a ja sam se venčao sa Sonjom 2010. godine. A ja se ženim čim se zaljubim.

Pročitajte: Ni Lukas ni Šašić - Srce Sonje Vuksanović osvojio ovaj bogati i POZNATI PEVAČ (FOTO)

 - Sonja je pre mene bila supruga mog kolege, pevača Željka Šašića, kome sam pomogao da se izdigne iz prosečnosti i napravi zavidnu karijeru. Moja tadašnja supruga Nataša i Željkova Sonja su se upoznale i toliko su se zbližile da su otvorile zajednički butik - napisao je u svojoj knjizi.

- Posle su bile kao rogovi u vreći. Tada me je Željko zamolio da izgladim nesporazume. "Daj vidi da se pomire." Otišao sam u butik, isterao ih, uzeo ključ i obe oterao u pi**u materinu - piše u njegovoj biografiji, u kojoj navodi da mu je Željko tada rekao da se razvodi.

Ata Images

 

Aca Lukas o odnosu sa Sonjom otkrio je sledeće - u vreme kada je počela da ga interesuje bio je u vezi sa koleginicom Danijelom Vranić.

- Ne sećam se kako sam dobio broj Sonjinog telefona. Poslao sam joj poruku. Uoči po mnogo čemu kobnog susreta sa Sonjom u Budvi bio sam sa Danijelom Vranić u vezi pred pucanjem. Krenuli smo na rođendansku žurku u Budvu, ušli smo u avion, a iza nas su bile Sonja i drugarica.

Nisam se javio da Danijelu ne bih izlagao neprijatnosti. Primetila je da tu ima nešto, pa je počela da ljubomoriše. Kad smo seli u taksi, bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000 evra koju sam joj kupio. Rekao sam: "Ne treba mi" i bacio kroz prozor, kraj žbunja - priseća se Lukas i otkriva kako se zbližio sa Sonjom.

Pročitajte: Zbog nje sam ostavio Cecu, a ona... Ovo je druga žena Ace Lukasa, pevača prevarila sa muškarcem koga SVI ZNATE (FOTO)

- Na žurki sam se zverski napio, i Sonja je. Ali znam da smo se posle nekoliko minuta ljubili iza kuće kao dva napaljena klinca. Pojavljuje se Danijela i u prolazu dobacuje... Samo sam je pogledao i nastavio da se ljubim sa Sonjom.

Danijela je otišla u sobu. Nisam joj se javio. Dripački potez. Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila - piše u knjizi i otkriva da se u Beograd vratio ludo zaljubljen u Sonju.

- U Beograd sam se vratio sa Sonjom krvavo zaljubljen. Venčali smo se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Posle smo sa gostima otišli u restoran. Sve je bilo kao u bajci. A onda se rodila Viktorija, moje mezimče.

 

 

 

Komentari (0)

Loading