Celebrity News

Miloš Biković pokazao sina: Glumac poručio - Ovo su važne stvari

Sin Miloša Bikovića topi se u očevom naručju

Miloš Biković pokazao sina: Glumac poručio - Ovo su važne stvari

Ata Images

Mesec dana od rođenja malog Vasilija, čiji je dolazak na svet glumac objavio neodoljivim crtežom, Miloš Biković pokazao je sina.

Sin Miloša Bikovića već je postao glavni u porodičnom domu, mama i tata posvećuju mu svaki svoj trenutak, a uz prvu javnu fotografiju sa naslednikom, glumac je poslao i važnu poruku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

U opisu fotografije na kojoj u naručju drži malog Vasilija, Miloš je napisao: „Neke važne stvari”, otkrivajući da mu je porodica ipak prioritet i najvažnija tema u trenutku u kome svetski mediji već danima pišu o njemu.

Podsetimo, glumac Miloš Biković trebalo je da bude deo postavke treće sezone popularne serije "White lotus", ali su čelnici HBO-a odlučili da ga zamene, kada se u umetnost umešala politika.

Pročitajte: Odlučili smo da se rastanemo - Miloš Biković se oglasio u ponoć, podrška sa svih strana

Ipak, sin Miloša Bikovića tih dana ocu je dao najviše snage da sve stoički podnese. Uz njega je, pored sina, u tom trenutku bila i verenica Ivana Malić, koja je svog partnera i javno branila na svom Instagramu.

Fotografija koju je Miloš objavio izazvala je brojne komentare fanova, koji su takođe pružili neverovatnu podršku i ljubav svom omiljenom glumcu.

Komentari (0)

Loading