Celebrity News

Ivana Malić se pohvalila famoznim prstenom kojim ju je Biković zaprosio: Dijamant u sredini okolo brilijanti - Košta boga oca (FOTO)

Verenica Miloša Bikovića pokazala verenički prsten

Ivana Malić se pohvalila famoznim prstenom kojim ju je Biković zaprosio: Dijamant u sredini okolo brilijanti - Košta boga oca (FOTO)

Ata Images Mateja Stanisavljevic

Verenica Miloša Bikovića pre mesec dana donela je na svet preslatkog dečaka koji je poneo ime Vasilije.

Glumac i njegova izabranica malo pre rođenja sina obavestili su javnost da će postati roditelji, a ubrzo se doznalo i da je Biković zaprosio Ivanu.

Pročitajte: Odlučili smo da se rastanemo - Miloš Biković se oglasio u ponoć, podrška sa svih strana

Momentalno su krenule spekulacije na temu veridbe i brojna pitanja i potpitanja poput: „Gde se prosidba dogodila?”, „Da li je glumac kleknuo?”, „Koje je reči izgovorio?”, ali i „Kakav prsten je verenica Miloša Bikovića toga trena stavila na domali prsten leve ruke?”

 

 

O famoznom prstenu se možda čak i najviše govorilo, a na žalost radoznale javnosti, lepa pravnica rodom iz Crne Gore, izbegavala je da objavljuje fotografije koje će pomenuti detalj otkriti.

 

 

Danas se, međutim, i na taj korak odvažila.

Objavila je fotografiju svog naslednika, predivno stilizovanog, a na slici se sasvim slučajno zadesila i njena leva ruka.

Instagram, ivana malic selfi

 

Na njoj je, kako su mnogi i očekivali, zablistao dijamantski prsten ukrašen velikim kamenom u sredini i sitnim ali skupocenim brilijantima sa strane.

Pročitajte: Evo šta Miloš Biković radi dok se Ivana bori sa prvim izazovima majčinstva (FOTO)

Ako je suditi po cenovnicima domaćih zlatara, takav komad nakita može da bude od 1000 do čak nekoliko stotina hiljada evra, zavisi od brušenja, kvaliteta dijamanta i drugih karakteristika.

instagram, ivana malic

 

Svi su se složili da je Biković majku svog naslednika počastio predivnim prstenom, čijom prodajom bi verovatno jedan dobar automobil mogao da se kupi..

 

Komentari (0)

Loading