Celebrity News

Istina na Sretenje: Deset godina kasnije Veljko otkrio detalje prvog susreta sa Vericom

Susret Vericе Rakočević i Veljka Kuzmančevića bio je sudbinski

Istina na Sretenje: Deset godina kasnije Veljko otkrio detalje prvog susreta sa Vericom

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Da upoznavanje preko društvenih mreža može da donese pravu ljubav dokazuju i Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

U ljubavi uživaju duže od decenije, a susret Vericе Rakočević i Veljka Kuzmančevića bio je sudbinski.

Pročitajte: Fotografija iz provoda Verice Rakočević i Duške Jovanić dospela u javnost - Nadale su se da se to nikada neće dogoditi

- Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuku uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce. Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu predložio je saradnju.

Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo - podelila je tada kreatorka, koja se zbog braka sa 35 godina mlađim muškarcem često nalazila na meti kritika. Ona se na kuloarske priče nikada nije osvrtala.

Dejan Milićević

 

 

- Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam „da“. Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to - ispričala je Verica, a Veljko je sada otkrio detalje njihovog prvog susreta.

- Na Sretenje, sretoše se zima i leto. Devojke danas da paze koga sreću, jer što danas sretnu takav će im đuvegija i biti. Verina sreća je što je mene srela kad nije bilo Sretenje, već je počelo leto i sunce pa sad nema nazad - napisao je Veljko.

 

Komentari (0)

Loading