Celebrity News

Još jedan dokaz da je pukla tikva! Devojka Pavla Mensura skinula verenički prsten - Porodica u šoku

Verenica Pavla Mensura skinula prsten

Još jedan dokaz da je pukla tikva! Devojka Pavla Mensura skinula verenički prsten - Porodica u šoku

Ata Images/Antonio Ahel

Verenica Pavla Mensura, po svemu sudeći, to zvanje više neće nositi.

Ova ideja rodila se, prvo ,zbog činjenice da je mladi glumac sa svog Instagram-profila izbrisao apsolutno sve zapise sa Nastasijom, a blaga sumnja u raskid veridbe nastupila je zbog toga što voditeljka informativnog programa nije krenula stopama svog izabranika.

Pročitajte: Olivera napustila porodični dom! Anastasijina svekrva htela da joj razori brak, na kraju je ona spakovala kofere

Zajedničke fotografije je ostavila, posebno one sa veridbe na Siciliji, kada joj je sin Irfana Mensura i Srne Lango na prst leve ruke stavio prelepi zlatan, dijamantski prsten.

instagram/pavle mensur/selfi

 

Sve doskoro samo se spekulisalo i nagađalo o odnosu dramskog umetnika i novinarke, međutim, danas je stigla očigledna potvrda da je veridbe, pa i veza raskinuta.

Verenica Pavla Mensura fotografisala se u pomalo ekstravagantnoj odevnoj kombinaciji, poredeći sebe sa Sredom iz porodice Adams.

ata images/M.K.

 

Dok su drugi gledali u njenu odeću i obuću znatiželjni su obratili pažnju na njene ruke na kojima nije bilo nikakvog prstena, ponajmanje vereničkog koji je dobila od Pavla.

Istina je zapravo da već duže vreme emotivni par, sada očigledno bivši, jedno drugome ne lajkuje objave na društvenim mrežama.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Nastasija, koja voli premijere, na poslednjem crvenom tepihu nije bila sa Pavlom, dok je njegovo ponašanje pokazalo nezadovoljstvo.

Pročitajte: Pavle Mensur raskinuo veridbu? Izbrisao sve Nastasijine slike sa profila pa OVU PLAVUŠU nazvao svojom devojkom (FOTO)

Niz je dokaza o problemima verenika na koja doskoro nije obraćao pažnju, a prava istina doznaće se ubrzo.

instagram/nastasija stosic

 

Ćutnja ne može dugo da potraje, veruje se da će jedno od njih dvoje na pomenutu temu progovoriti i rasvetliti problem koji muči njihove fanove.

 

 

Komentari (0)

Loading