Celebrity News

Pavle Mensur raskinuo veridbu? Izbrisao sve Nastasijine slike sa profila pa OVU PLAVUŠU nazvao svojom devojkom (FOTO)

Pavle Mensur raskinuo veridbu - pišu svi portali

Pavle Mensur raskinuo veridbu? Izbrisao sve Nastasijine slike sa profila pa OVU PLAVUŠU nazvao svojom devojkom (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Da li je to Pavle Mensur raskinuo veridbu sa voditeljkom informativnog programa Nastasijom Stošić, svi se čitavog jutra pitaju.

Pročitajte: Nije mu lako! Evo kolika će biti penzija Zoranu Cvijanoviću

Razlog za pitanja, nagađanja i spekulacije javio se zbog najnovijeg posta mladog glumca, inače sina Srne Lango i Irfana Mensura.

Pavle je na Insta story repostovao post nekog drugog profila, tačnije fotografiju na kojoj na engleskom jeziku piše: Ja volim svoju devojku.

ata images/M.K.

 

Ništa tu čudno ne bi bilo, naprotiv, izuzetno je slatko i romantično, da unutar srca ne stoji lik zgodne, prelepe plavuše.

Kako će ovo protumačiti Nastasija, da li je Pavle Mensur raskinuo veridbu pa na ovaj način o tome želi da obavesti fanove, od toga trena svi se pitaju.

instagram/pavle mensur/selfi

 

Kako bismo o tome nešto više doznali, otišli smo na profil umetnika da vidimo ima li tamo još uvek slika sa verenicom i, nažalost, one su iz nekog razloga obrisane.

Da li je zaista u pitanju raskid veridbe, vreme će pokazati.

Za razliku od Pavla, Nastasija još uvek na svom profilu drži stare postove.

instagram/pavle mensur/selfi

 

Podsećanja radi, mladi par verio se prošle godine u Sardiniji na obali mora. Prelepe slike obišle su sve portale i pisane medije, a nema ko glumcu i voditeljki nije čestitao.

Pročitajte: Srna Lango i Irfan Mensur na podijumu za igru u emotivnom zagrljaju… Pao je i poljubac! Prošlost se vratila na velika vrata

Oglasili su se i Pavlovi roditelji koji su buduću snaju prihvatili kao ćerku. Njegova braća isto su postupila, čak su veridbu zajedno proslavili u jednoj prestoničkoj kafani.

instagram/pavle mensur/selfi

 

Pričalo se da su Nastasija i glumac otpočeli i zajednički život, a menja li se šta, kako i kada i šta se to zapravo zbiva, veruje se da će ubrzo oboje obavestiti javnost.

instagram/pavle mensur/selfi

 

Komentari (1)

Loading
Sanja

00:46 09.02.2024

Možda zato sto je premlad za vezivanje mislim danas mladi brak uzimaju zdravo za gotovo danas si u braku sutra razveden...rec brak nema vise smisla...