Celebrity News

Teo ostavio Anastasiju posle samo 2 meseca veze i to preko telefona: Razlog je neverovatan

Anastasija Ražnatović i Miloš Teodosić kratko su bili u vezi

Teo ostavio Anastasiju posle samo 2 meseca veze i to preko telefona: Razlog je neverovatan

Ata/Antonio Ahel/Miloš Rafailović

Košarkaški as nikada ne govori o privatnom životu, pa se malo zna da su Anastasija Ražnatović i Miloš Teodosić bili u vezi.

Pročitajte: Ona je i dalje sama, a on sedam godina ljubi lepu Brazilku! Zbog ovoga se raspala veza Marka Đokovića i Dragane Mićalović

Te 2016. godine na sve strane se moglo pročitati da je Cecina ćerka zaljubljena u kapitena reprezentacije i, dok su se mnogima činili kao skladan par, usledio je raskid.

Navodno, Teo je ostavio Anastasiju posle samo dva meseca veze, i to preko telefona. Razlog nije bila udaljenost Beograda i Moskve, gde je košarkaš živeo, već njegovo često prisustvo u medijima zbog ćerke Cece Ražnatović.

ATA Images

 

 

 

Tasa raskid, navodno, nije lako podnela, a posebno joj je teško palo to što se Miloš prema njoj tako poneo, ali pomirenje nije želela.

 

O ovome ni Tasa ni Miloš nisu govorili za medije, a sreću su pronašli pored drugih partnera. Miloš je ispunjen pokraj glumice Jelisavete Orašanin, sa kojom ima dvoje dece, a Anastasija se skrasila pokraj fudbalera Nemanje Gudelja.

ATA Images, Boško Karanović

 

 

Košarkaš se u glumicu zaljubio na prvi pogled i učinio je sve da je osvoji.

- Kada se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi - ispričao je tada izvor.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading