Celebrity News

Ona je i dalje sama, a on sedam godina ljubi lepu Brazilku: Zbog ovoga se raspala veza Marka Đokovića i Dragane Mićalović

Mlađi brat Novaka Đokovića u Srbiji nije bio srećan

Ona je i dalje sama, a on  sedam godina ljubi lepu Brazilku: Zbog ovoga se raspala veza Marka Đokovića i Dragane Mićalović

Marija Mladjen/ATAImages/Boško Karanović

Mlađi brat Novaka Đokovića Marko najmanje se eksponira u javnosti i jedan je od trojice braće kome očito najviše prija život van fokusa javnosti.

Pročitajte: Posle sedam dana zajedničkog života izbacila ga iz stana! Voditeljka RTS-a i bivši muž poznate pevačice zbog ovoga okončali ljubav

Život je izgradio daleko od Srbije, u suncem okupanoj Marbelji, gde radi na teniskoj akademiji, a pronašao je i svoju ljubav. 

Već sedam godina je u ljubavi sa modnom diznajnerkom Letisijom Tesari, sa kojom je dolazio u Beograd.

- Marko... Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... ne znam odakle da počnem... jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se... ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kako se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova... ne znam odakle da počnem.

- Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim - napisala je brazilska lepotica jednom prilikom.

Mlađi brat Novaka Đokovića bio u vezi sa glumicom

Marko je, kako je njegov otac Srđan ispričao, Srbiju napustio jer nije bio srećan što ga upoređuju sa Novakom, a nije ga ni ljubav zadržala u domovini.

Naime, Marko je 2011. godine bio u vezi sa glumicom Draganom Mićalović, a ljubav je trajala nekoliko meseci.

- Zajedno smo već nekoliko meseci. Lepo nam je, srećni smo i to je sve, nemam više šta da kažem - rekla je Dragana kada je potvrdila vezu sa Đokovićem sa kojim se pojavljivala i na javnim događajima.

Antonio Anhel/Ata Images

 

 

Raskinuli su zbog česte razdvojenosti, budući da se Marko tada aktivno bavio tenisom, pa je često putovao, a Dragana je poslom bila vezana za Beograd.

- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima - bile su reči kojima je lepa glumica potvrdila da je okončala romansu sa Markom Đokovićem.

Posle raskida ostali su u prijateljskim odnosima, a Dragana je Novaku jednom čestitala osvajanje titule i na Instagramu.

 

 

 

Komentari (3)

Loading