Celebrity News

Raskinuli posle samo 6 meseci: Jedna stvar kod Cece mu jako smetala, komentarisao je pred svima

Bivši dečko Cece Ražnatović je Vlada Cvetković

Raskinuli posle samo 6 meseci: Jedna stvar kod Cece mu jako smetala, komentarisao je pred svima

Youtube/Printscreen/Glossy.rs

Iako je njihova veza davno okončana, bivši dečko Cece Ražnatović ostao je do danas upamćen upravo po tome.

Vladimir Cvetković, poznatiji kao Cvele, nekima i kao „lepi Cvele” sa poznatom pevačicom bio je ne čak prošle, već pretprošle decenije.

Pročitajte: Ljubavna priča Cece Ražnatović okončana na današnji dan

Oni su, naime, bili zajedno tokom drugog dela 2009. godine i ta je veza trajala otprilike šest meseci da bi početkom 2010. godine objavili njen zvaničan kraj.

Ostali su u dobrim odnosima, a pamti se ta veza i kao prva Cecina javna romansa otkako je postala udovica.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

– Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči. Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog.

Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lepe uspomene na vreme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo – izjavila je Ceca nakon raskida, dok je maneken istakao da „Ceca ne voli mnogo da se kreće, pa većinu vremena provodi kod kuće”, dok je on avanturista.

Bivši dečko Cece Ražnatović kasnije je uveliko nastavio dalje. Danas ima dugogodišnju partnerku s kojom se povremeno pojavi na javnim dešavanjima, uspešan je biznismen, sačuvao je i dobar izgled, a sudeći po Instagramu, puno putuje.

Instagram/Vladimir Cvetković

 

 

Nedavno je napunio 47 godina, što ga čini tek četiri godine mlađim od bivše partnerke, a može se pohvaliti da po formi još može da parira i znatno mlađim momcima.

 

 

 

Komentari (0)

Loading