Celebrity News

Pre venčanja doživela ogromnu tragediju: Ljubavna priča Cece Ražnatović okončana na današnji dan

Ljubavna priča Cece i Arkana okončana na današnji dan

Pre venčanja doživela ogromnu tragediju: Ljubavna priča Cece Ražnatović okončana na današnji dan

youtube printscreen

Ljubavna priča Cece i Arkana, najpoznatijeg estradnog bračnog para devedesetih, završila se 15. januara 2000. godine, kada je Željko Ražnatović ubijen u hotelu "Interkontinental". Pored gubitka najveće ljubavi i najteže boli, Ceca je ovo doživela i kao veliku traumu jer je i sama tog dana bila na mestu zločina i za dlaku izbegla metak.

Kao svake godine, 15. januara porodica Ražnatović na grob Željka Ražnatovića Arkana  polaže venac cveća i boluje svoju bol, Ceca za čovekom koga je u životu najviše volela, a Veljko i Anastasija za prerano izgubljenim ocem.

Ata Images

 

Ljubavna priča Cece i Arkana, moglo bi se reći, počela je pre nego što su se uopšte upoznali. Naime, Ceca je jednom prilikom otkrila da je, videvši njegovu fotografiju, u jednim novinama rekla: "Udaću se za ovog čoveka". Onda je otkrila kako su se upoznali:

Pročitajte: Takve svekrvine reči joj još odzvanjaju u glavi - Evo šta je Arkanova majka rekla Ceci o njenom novom dečku i udaji posle smrti muža

- Upoznao nas je Oliver Mandić na jednom događaju. Pošto je tada kružila izmišljena priča da me je Arkan ošišao Željko mi je rekao: "Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam?" Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se!

Nastavili smo da se viđamo, a ja sam ga prva poljubila! U Željka se nisam zaljubila zbog njegove moći, već u njega kao čoveka, u njegove ljudske kvalitete, karakterne osobine, fizički izgled...

Mene interesuje neko ko će uspeti emotivno da me pokrene i da me usreći, a ne koliko je moćan i koliki mu je bankovni račun - izjavila je pevačica jednom prilikom.

Posle nekog vremena njihova veza krunisana je brakom, a svadbu veka pratili su tada čak i BBC i CNN. Ipak, malo ko zna da je pevačica pre nego što je stala pred oltar doživela veliku tragediju, koja je nju i Željka veoma pogodila:

Privatna arhiva

 

Izgubila sam bebu u trećem mesecu trudnoće. Željko i ja smo čekali bebu pre nego što smo se venčali. Svadbu smo zakazali u februaru, a ja sam pre toga ostala u drugom stanju. U međuvremenu sam, nažalost, izgubila bebu. 

Dogovorili smo se da ne pomeramo datum svadbe, pa smo sudbonosno „da" izgovorili kada smo i planirali, 19. februara 1995. godine - rekla je Ceca, prvi put govoreći na ovu temu u svojoj emisiji "Ceca Show".

Ova bol obeležila je Cecinu i Arkanovu ljubavnu priču, ali ih je i duboko povezala. Ubrzo posle svadbe Ceca je rodila Veljka, pa godinu i po kasnije Anastasiju.

Nakon pet godina braka njena najveća ljubav izgubila je život, a posle toga pevačica je niz godina bila sama, trudeći se da svojoj deci bude i otac i majka.
 

Komentari (0)

Loading