Celebrity News

A rekli su joj da nikako neće moći... 12 godina od rođenja ćerke Luče Hristina Popović došla do svog cilja: Svi čestitaju (FOTO)

Ćerka Hristine Popović plod je velike ljubavi glumice i njenog kolege iz Hrvatske

A rekli su joj da nikako neće moći... 12 godina od rođenja ćerke Luče Hristina Popović došla do svog cilja: Svi čestitaju (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Ćerka Hristine Popović energetski je vrlo slična mami i baki, koje su umetničkog, ekscentričnog duha i željne dobre avanture.

Malena Luča iz tog razloga uvek je spremna za takmičenje prvenstveno sa samom sobom, a potom i drugima.

Pročitajte: Ko je pustio stomak i obrukao se, ko je sijao? Pogledajte sve fotografije sa crvenog tepiha otvaranja FEST-a

Obožava boravak u prirodi i fizičke aktivnosti, a svi se sećaju letovanja pre par godina koje joj je ponosna majka upriličila, a koje će pamtiti sigurno do kraja života.

Ata Images/Milan Maričić

 

Naime, dramska umetnica unajmila je automobil i šator koji se može instalirati na samom krovu, ostatak stvari spakovala je u par kofera te je tako sa svojom naslednicom i psom proputovala čitavu Srbiju. 

Tročlana družina obišla je neke od najlepših predela, a sve je rado sa svojim pratiocima na Instagramu Hristina podelila.

Poznate su sve avanture lepe glumice koja je čak pre par godina učestvovala i na čuvenoj trci Fjällräven Polar gde je u snežnim bespućima Švedske i Norveške testirala svoju fizičku i mentalnu snagu.

ata images/amir hamdzagic

 

Sada je, međutim, krenula korak dalje.

Pročitajte: Koga briga za višak kilograma? Hristina Popović se skinula u kupaći, fotografijom zapalila Instagram

Spuštajući se u dubinu bazena sa sajlom pod opremom, ona je oborila svoj lični rekord na dah.

- Oboren lični rekord - 30 metara na dah... aaah - napisala je ispod snimka na kom se jasno sve vidi.

 

 

Vodeći se njenim primerom, veruje se da će ćerka Hristine Popović kroz par godina nešto slično probati, za sada ona nastoji da bude dobar đak, poslušna devojčica koja uživa u drugarima i pustolovinama koje joj mama i baka svakodnevno pripremaju.

 

Komentari (0)

Loading