Moda

Koga briga za višak kilograma? Hristina Popović se skinula u kupaći, fotografijom zapalila Instagram

Izgled Hristine Popović, pored talenta za scenu, glumičin je glavni adut

Koga briga za višak kilograma? Hristina Popović se skinula u kupaći, fotografijom zapalila Instagram

ATA Images

Hristina Popović pleni neverovatnom lepotom, koju je nasledila od majke balerine Sonje Vukićević. Takođe je vrlo harizmatična, optimistična, a poseduje i avanturistički duh. Reklo bi se da sve neophodne kvalitete jedne avangardne holivudske zvezde Popovićeva ima, dok su mane samo mali deo njenog bića i najčešće se odnose na neumerenost u hrani, što rezultira viškom kilograma. Izgled Hristine Popović, tačnije njena kilaža, stoga varira iz meseca u mesec. 

Pročitajte: VENČANJE Hristine Popović: Prva fotografija mlade, venčanica joj je kao iz snova! Kolege je prate do oltara

 

 

Lepa glumica nekada može da se pohvali izvajanom linijom, nekad joj je to samo cilj do kojeg planira da dođe, sve u svemu to ne utiče mnogo niti na njen duh niti na njen rad. Uživa Hristina kako u razvoju svoje karijere, tako i u privatnom segmentu života koji strpljivo i temeljno gradi sa ćerkicom Lučom. Koliko voli život i sve što on sa sobom nosi svedoče najnovije fotografije dramske umetnice nastale na peščanoj plaži.

Pročitajte: Ostavila ga je, a on je pao u Hristinin zagrljaj: Ovaj naš poznati sportista bivši je dečko Jelene Đoković (foto)

 

 

Javila se glumica pratiocima sa egzotične destinacije, ni manje ni više nego fotografijom u bikiniju. Izgled Hristine Popović još jednom je došao do izražaja i izazvao bujicu komentara, najviše pozitivnih. Na slici glumica deluje vrlo izazovno, a reklo bi se i da su problemi sa kilogramima iza nje.

Pročitajte: Ovako izgleda naš raj: Hristina Popović NAPUSTILA GRAD i otišla na planinu, evo gde seli porodicu (FOTO)

 

 

Komentari (1)

Loading