Celebrity News

Oženio se bivši muž Ivane Peters! Mlada je prelepa i mlađa dve decenije od pevačice (FOTO)

Bivši muž Ivane Peters stao na ludi kamen po drugi put

Oženio se bivši muž Ivane Peters! Mlada je prelepa i mlađa dve decenije od pevačice (FOTO)

Ata Images/ Amir Hamdžagić

Bivši muž Ivane Peters uspešni je biznismen Aleksandar Peters.

O ljubavi kantautorke i njenog izabranika svi su tih godina pričali. O tome koliko ga je volela, najbolje svedoči činjenica da je prošla kroz nekoliko operacija i čak više vantelesnih oplodnji ne bi li mu rodila dete.

Pročitajte: Bogdani Ražnatović treća trudnoća ne ide lagano kao druge dve- Fotografija odala zabrinuto lice trudnice u sedmom mesecu

Mezimica Sara stigla je kao kruna odnosa koji je zbog velikih izazova, nažalost, krenuo lagano da puca, dok na kraju nije došlo i do kraha braka.

Razvod Ivana i Aleksandar, međutim, nisu doživeli kao ratno stanje u porodici, naprotiv, miroljubivo su pristupili svemu što je usledilo, najpre zbog svoje naslednice, a poslednjih nekoliko godina od pop dive se može čuti kako joj je bivši suprug sada najbolji drug.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Ako je tako, ne sumnjamo da je pevačica prva saznala kada je  Aleksandar našao novu devojku i otpočeo zajednički život sa njom.

Informacija da se po drugi put oženio muž Ivane Peters očekivala se svakog trena, a pre par dana to se i dogodilo.

 

 

Tata prelepe Sare na ludi kamen stao je sa dugogodišnjom devojkom Jovanom, koja je od njene mame mlađa čak dve decenije.

Mlada i mladoženja nisu želeli veliko venčanje i svadbeno veselje, već su sklapanje braka obeležili ručkom za najbliže prijatelje i porodicu.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Aleksandar i Jovana uplovili su u romansu godinama nakon što se razveo od pevačice. Njihova veza počela je u tajnosti, s obzirom na ogromnu razliku u godinama, ali su s vremenom dokazali da se vole i da im godine ne predstavljaju problem - rekao je svojevremeno izvor blizak paru, pa bliže pojasnio situaciju koja je usledila: 

- Malo–pomalo, Jovanina porodica je prihvatila tu vezu, a Aleksandar je Ivanu uputio u to da je u ozbiljnoj vezi. Nakon višegodišnje ljubavi odlučili su da je vreme za venčanje i organizovali su ga u krugu najbližih.

Pročitajte: Veljku nije svejedno! Bogdana Ražnatović se skockala pa tik pred porođaj otišla u provod (FOTO)

Po priči istog izvora, Aleksandar je Jovanu ubacio u poslove, pomogao joj je da završi školovanje u inostranstvu i postavio je da vodi jednu od njegovih firmi.

Ata Images/Antonio Ahel

 

S obzirom na uspešnost na oba polja, ne sumnja se da bivši muž Ivane Peters i njegova nova žena žive svoju bajku, ista situacija je i sa pevačicom koja očigledno ni trunku ljubomore nema u sebi.

Naprotiv, posvetila se Sarinom odgoju, ali i radu sa kandidatima u okviru takmičenja „Zvezde Granda”.

 

Kurir/Blic

Komentari (0)

Loading