Celebrity News

Usred nagađanja o veridbi Irina Vukotić tajno zablistala u belom! Ovako lepo nije izgledala ni na prvom venčanju (FOTO)

Venčanje Irine Vukotić i zgodnog doktora tema je brojnih spekulacija

Usred nagađanja o veridbi Irina Vukotić tajno zablistala u belom! Ovako lepo nije izgledala ni na prvom venčanju (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Venčanje Irine Vukotić i Save Radovića dogodilo se pre više od 15 godina, a kruna tog braka je njihova mezimica Iskra.

Budući da je prošlo dosta vremena, malo ko se seća kako je voditeljka tada izgledala.

Pročitajte: Sin je stigao iz velike i čiste ljubavi! Milena Popović oduševila vestima

Kada se povela priča o tome da se verila za doktora Radmila Jankovića, brojnim fanovima i pratiocima na društvenim mrežama dopala se ideja što će je još jednom videti u venčanici.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Mesecima nestrpljivo iščekuju da ona objavi radosne vesti, nažalost, to se još uvek nije dogodilo.

Irina je nedavno uzela odmor i sa svojim izabranikom otputovala na Kubu. Tamo se predivno provela i kako je u postovima istakla, nije želela da se vrati.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Ipak je to učinila i vratila se svojoj naslednici, nagomilanim obavezama i prebukiranom poslovnom rasporedu gde na prvi pogled nikako ne bi moglo da se, žargonski rečeno, uglavi venčanje Irine Vukotić i Radmila Jankovića.

Da li je u pitanju tek gužva na poslu, da li se čeka lepše vreme, da li su Radmilo i Irina zaista odlučili da se vežu do kraja života, pokazaće vreme, a veruje se da će ovaj brak veliki deo javnosti podržati.

Pročitajte: Romantičnu idilu prekinula bol! Emotivna poruka Irine Vukotić tera suze na oči - Danas bi ti bio rođendan, ljubavi

Otkako se razvela od rijaliti učesnika, šarmantna, lepa i zgodna voditeljka izbegavala je da medije upoznaje s novim emotivnim izborima.

S obzirom na to da s markantnim doktorom ona deli objave na Instagramu, zaključak mnogih bio je da je svesna ozbiljnosti odnosa koji gaje, zbog čega su u narodu i počele prvo spekulacije da se verila, a potom i da će uskoro po drugi put stati na „ludi kamen”.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Dodatna nagađanja rodila su se nakon njene poslednje objave, gde pozira u beloj haljini sa buketom u ruci, i podseća na najlepšu mladu.

Komentari (0)

Loading