Celebrity News

Aleksandra Radović presekla: Prestala sam da slavim rođendane

Jubilej Aleksandre Radović

Aleksandra Radović presekla: Prestala sam da slavim rođendane

Andreja Damnjanović

U godini za nama Aleksandra Radović obeležila je dve decenije uspešnog muzičkog puta, započetog na festivalu „Sunčane skale”. Novi jubilej Aleksandre Radović, važan za njen privatan život, stiže u septembru.

Iako će uskoro napuniti 50 godina, poznata pevačica nije sigurna da će duvati svećice na rođendanskoj torti.

Pročitajte: Ćerka Aleksandre Radović i Zeremskog prava lepotica! Zar je već ovako porasla? Pogledajte poslednju fotografiju preslatke Nine (FOTO)

– Prestala sam da slavim rođendane pre nekoliko godina. Ne znam da li će nešto promeniti ovaj jubilarni. Ne mogu reći da se osećam kao da punim 50 – priznala je Aleksandra za „Hello!”.

Andreja Damnjanović

 

 

Kako ističe, zahvalna je na svakom proživljenom trenutku, ali stav o rođendanima teško da će promeniti.

Pročitajte: Smršala je deset kilograma i nije ih vratila: Dijeta Aleksandre Radović ima caku koja topi masti

– Srećna sam što mi je bog dao priliku da ostvarena doživim ove godine, da radim posao koji volim i da kroz muziku pomognem ljudima da prevaziđu teške situacije.

Andreja Damnjanović

 

Iako važi za jednu od najnegovanijih žena na našoj javnoj sceni, Aleksandra Radović kaže da joj je na prvom mestu zdravlje. Svim ženama šalje snažnu poruku:

- Mislim da se u 21. veku preteruje sa kultom tela i „zapovestima” moraš ovo i ono. Ne moramo mi ništa, osim da brinemo o sebi - rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading