Celebrity News

Ćerka Aleksandre Radović i Zeremskog prava lepotica! Zar je već ovako porasla? Pogledajte poslednju fotografiju preslatke Nine (FOTO)

Ćerka Aleksandre Radović njen je čitav svet

Ćerka Aleksandre Radović i Zeremskog prava lepotica! Zar je već ovako porasla? Pogledajte poslednju fotografiju preslatke Nine (FOTO)

arhiva HELLO!

Pevačica Aleksandra Radović poslednji put se u javnosti pojavila kao izabranica Aleksandra Zeremskog, kome je rodila ćerku Ninu, a kada je ljubavi došao kraj, donela je čvrstu odluku - više nikada nije govorila o privatnom životu. Emotivne partnere više nije predstavljala javnosti, a ćerka Aleksandre Radović zakoračila je u tinejdž doba, a da je u javnosti nikada nismo videli.

Iako je ljubavi došao kraj, samo mesec i po dana od rođenja ćerke, Aleksandra o ocu svoje naslednice nikada nije govorila loše u javnosti.

 

 

Ćerka Aleksandre Radović centar je njenog sveta, a gledajući je kako odrasta, pevačica je sve zadovoljnija što je mnoge stvari u životu podredila odgajanju svoje naslednice.

Pročitajte: Prve slike roditelja Aleksandre Radović otkrile pravu istinu o njenom poreklu! Upoznajte Zorana i Zorku (FOTO)

- Svakoj majci je dete pokretač u životu. Mislim da je Bog namestio tako da žena, kad postane majka, dobije neku nadljudsku snagu i uz Božju pomoć može mnogo da završi, uradi i postigne. Nina je moj veliki pokretač i razlog zbog kog radim milion stvari. Da se nisam ostvarila kao majka, verovatno bih bila uskraćena za ogromnu količinu ljubavi koje dete pruža i koja pokreće da uradite i ono što niste mislili da možete - rekla je Aleksandra svojevremeno.

Nina i Aleksandra neguju poseban odnos, koji čuvaju u svoja četiri zida, a pevačica se veoma retko odvaži da na svom Instagramu pokaže fotografiju svoje naslednice.

 

 

Poslednji put to je uradila za Ninin rođendan, a trinaestogodišnja devojčica očarala je njene pratioce.

Smeđokosa devojčica izrasta u pravu naslednicu svoje majke, zbog čega je Aleksandra posebno ponosna.

Komentari (0)

Loading