Celebrity News

Kapija od dva metra, bazen i luksuzna vila, a šta unutar zidina rade Zorica i Kemiš? Komšije su imale šta da kažu!

Komšije Zorice Brunclik imaju šta da kažu o pevačici

Kapija od dva metra, bazen i luksuzna vila, a šta unutar zidina rade Zorica i Kemiš? Komšije su imale šta da kažu!

Ata Images

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš  svoj dom uredili su u mirnom naselju u Krnjači. Da bi sačuvali svoju intimu, oko dvorišta su podigli visoke zidove, ali komšiluk je uprkos svemu o paru izgradio posebno mišljenje.

Komšije Zorice Brunclik i Kemiša otkrile su da je reč o srdačnom paru, spremnom da ugosti.

Pročitajte: Najmlađa ćerka Zorice Brunclik više nije plavuša, prefarbala se i sad je ista majka - Kako je ovo moguće? (FOTO)

- Pokojni Šaban, koji je Zoki bio kum, nije izlazio iz kuće. Svako malo je bio kod njih. Mada dođu i ovi drugi. Viđali smo Snežanu Đurišić. Najviše dolaze leti. Zorica ima veliko dvorište, bazen, pa leti bude baš lepo - kažu komšije Zorice Brunclik za "Blic".

Pored toga, komšiluk slavnog para javnosti je otkrio da je reč o veoma radnim ljudima, koji uprkos novcu imanje održavaju potpuno sami.

 

 

- Ima ta para, ali sve sama sređuje. Kažu sve oko bašte sama. Uživa u tome. Često Miroljub ili ona kose travu. Pravi su domaćini. A deca su joj fina. Vaspitana. Kada je moja ćerka učila sa njenom Zlatom, govorila mi je: „Tata, Zlata je baš skromna, ko bi rekao da je ćerka Zorice Brunclik” - kaže jedan komšija.

- Nisu joj preterano kupovali skupe marke. Zoka ih je, što se kaže, pritegla da cene svaki dinar. Mučila se i ona. Nije uvek imala. Zna ona šta je siromaštvo.

Pročitajte: Kad ti baba i deda prirede rođendansku proslavu, to izgleda ovako - Unuka Zorice Brunclik napunila 18, došlo pola estrade (FOTO)

Miroljub i Zorica uživaju u prijatnom razgovoru sa komšilukom, a Miroljub se s vremena na vreme pomalo i našali. Ipak, supružnici posebno vode računa o bezbednosti.

- Ogradili su se bedemom, vala im niko ne može priviriti u dvorište. Kamere su svuda, valjda se boje da ih neko ne opljačka. Ti bogataši moraju o svemu da vode računa.

 

 

Komentari (0)

Loading