Celebrity News

Kad ćerki izabereš sudbinu, to ovako izgleda! Pevačica sve priznala - Zet se ovako ponaša prema mojoj Zlati

Zet Zorice Brunclik - svi detalji odnosa sa taštom

Kad ćerki izabereš sudbinu, to ovako izgleda!  Pevačica sve priznala - Zet se ovako ponaša prema mojoj Zlati

Ata Images

Kruna višedecenijske ljubavi Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša njihova je ćerka Zlata, kojoj su roditelji želeli da doživi ljubavnu priču kao što je njihova. Da se snovi bračnog para ostvaruju, čini se po odnosu njihove ćerke Zlatije i njenog supruga Miloša Vujanovića. 

Zet Zorice Brunclik bio je svojevremeno učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” baš u vreme kada je u žiriju sedela Zorica.

 

 

Kako su mediji svojevremeno pisali, Zorica je odmah zapazila Miloša, te se često šalila da bi ovaj zgodni, talentovani mladić, koji je na takmičenju osvojio visoko drugo mesto, mogao da joj postane zet.

Njena želja ubrzo se obistinila, te je Miloš osvojio Zlatino srce, a kao kruna njihove ljubavi na svet je došla i ćerka Milica.

Pročitajte: Najstarija ćerka Zorice Brunclik pa da ovako živi! OVO JE SVE ŠTO SAM DOBILA OD MAJKE (FOTO)

— Moja žena je mene osvojila po svim mogućim kriterijumima koje imam, ima tu mnogo toga, kada bih krenuo da vam nabrajam, mogao bih da vam pričam do sutra. Ali, najvažnije je da su nam se energije savršeno spojile. Dodao bih nešto, da sam ja nju osvojio. Što se tiče mladosti i ludosti, proživeo sam to na vreme — rekao je jednom prilikom Miloš.

Ata Images

 

Danas zet Zorice Brunclik ima sjajan odnos sa taštom i tastom, pa im često pravi društvo na brojnim događajima. Očigledno je da je pored Zlate, Miloš osvojio i Zoricu i Kemiša, a na pitanje, kakav je Miloš zet, Zorica je nedavno govorila sa oduševljenjem.

— Miloš je super zet, on je jako fino vaspitan, odmeren, dolazi iz kuće u kojoj je poštovanje starijih na prvom mestu, ali najvažnije od svega jeste da se oni vole — pričala je Zorica o zetu za „Svet”.

Komentari (0)

Loading