Celebrity News

Tanja Savić prekinula nastup i saopštila najlepšu vest: Čestitke samo pljušte

Dečko Tanje Savić slavi

Tanja Savić prekinula nastup i saopštila najlepšu vest: Čestitke samo pljušte

M.M./ATAImages

Dečko Tanje Savić je Muhamed Muki Bešić. Naime, otkako je izašla iz braka sa Dušanom Jovančevićem Tanja sa trudila da emotivni život sačuva daleko od očiju znatiželjne javnosti.

Pročitajte: Veljko nije mogao da ćuti! Evo kako se Gudelj ponaša prema mojoj Anastasiji

Prvi muškarac kog je javno predstavila je Muhamed Muki Bešić, s kojim već neko vreme uživa u ljubavi.

Koliko je Tanja najzad srećna i ispunjena, pokazuje i ono što je uradila na svom nastupu. U jednom trenutku je prestala da peva kako bi saopštila nešto jako važno.

– Želim da čestitam jednoj mojoj dragoj osobi rođendan. Ne znam da li je ta moja draga osoba večeras tu. Moj momak večeras slavi rođendan, želim mu sve najlepše. Tu je on, ali mislim da je otišao u bekstejdž. Ljubavi moja, želim ti sve najlepše. Da te sreća prati – rekla je Tanja, a Muki je snimak podelio na Instagramu uz koji je napisao:

M.M./ATAImages

 

 

– Ljubavi moja, hvala ti na svemu. Ti si moja sreća i tvoj osmeh je moj najveći poklon.

Tanja Savić prošla je kroz težak period borbe za starateljstvo nad sinovima, a sa bivšim mužem koji živi u Australiji nije u kontaktu.

–  Volela bih da mogu da komuniciram sa njim, ali njegova želja je da ne želi. Bila je situacija kada mi je škola tražila njihov izvod iz matične knjige rođenih na engleskom jeziku.

Instagram

 

 

 

Njemu sam poslala zahtev da mi to pošalje, ali nije odgovorio. Rekla sam mu da ne treba meni, nego školi, ali ponovo nisam dobila nikakav odgovor. Po tom pitanju mi je jako teško – rekla je Tanja.

Komentari (0)

Loading