Celebrity News

Veljko nije mogao da ćuti: Evo kako se Gudelj ponaša prema mojoj Anastasiji

Veljko i Anastasija imali su poseban odnos

Veljko nije mogao da ćuti: Evo kako se Gudelj ponaša prema mojoj Anastasiji

Antonio Ahel/ATAImages

Veljko i Anastasija imali su poseban odnos. Tokom odrastanja su bili jako vezani, a čak je i Anastasija zaslužna što je Veljko upoznao Bogdanu koja je ljubav njegovog života.

Cecin si će uskoro treći put postati otac i, kako kaže, ponosan je na to kakav je otac.

Pročitajte: Raskinuli posle samo 6 meseci! Jedna stvar kod Cece mu jako smetala, komentarisao je pred svima

– Ona će sada već treći put ići na carski rez i mi još jedno dete možemo da imamo fizički. Ona ne bi smela više da ostaje trudna.

Boško Karanović

 

 

Sada ćemo napraviti pauzu jer smo u ludilu totalnom. Nadam se da će četvrto dete biti devojčica i da će biti tatina princeza. Biće i neka razlika među njima. Dobro se snalazim s decom, s obzirom na to da nikad nisam imao tatu, ispostavilo se da sam dobar otac, ali bolje neka to kažu drugi.

Verujem da bi moj otac bio ponosan, makar na to kakav sam čovek postao – rekao je za Informer Veljko, a onda i priznao da mu sestra koja živi u Sevilji sa suprugom Nemanjom ne nedostaje.

Instagram/raznatovicanastasija

 

 

– Ne! Ne u tom smislu, čujem se s njom svakoga dana. Živi svoj život, mnogo sam zadovoljan njenim izborom. Muž joj je legenda, gleda je kao malo vode na dlanu i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama, realno – rekao je on.

Komentari (0)

Loading