Celebrity News

Svi nagađaju zašto se razvela posle deset godina, a Sanja Marinković prvi put o prevari

Sanja Marinković o preljubi govori bez zadrške

Svi nagađaju zašto se razvela posle deset godina, a Sanja Marinković prvi put o prevari

Ata Images/Antonio Ahel

Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima brak sa bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom, koji je okončan posle deset godina zajedničkog života, tokom kojih su dobili sina Strahinju.

Sanja priznaje da žali što njen brak nije opstao, ali o konkretnim razlozima zašto je okončan nikada nije javno govorila.

Pročitajte: Tanja Savić prekinula nastup i saopštila najlepšu vest! Čestitke samo pljušte

- Jedna od mojih najvećih želja je brak za ceo život! Kada sam se venčavala, ja sam zaista želela da to bude brak za ceo život. Nažalost, to nije jedna od stvari koju sam uspela da ostvarim, ali ima mnogo drugih zbog kojih se osećam lepo.

Tako da, nikad nije kasno, možda se to i desi. Dobro, ne mora to da bude baš brak, ali svakako neko emotivno partnerstvo. Svako od nas je gladan ljubavi - rekla je jednom prilikom Sanja, a sada je otkrila da nema ništa protiv afera.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

- Šta bi sve žene radile za tu šaku ljubavi... Što bi čovek bio loš ako ima neku afericu, šta fali malo? Neku epizodicu... Ako ti je nekad do nečega, što bi to bilo loše... To su moderne Ane Karenjine, preljubnice - kazala je voditeljka.

- Princeza Dajana je iz ljubavi prevarila. Ona, jadna, bila je željna svega. Ja bih nju branila na sudu! Ja bih i Anu Karenjinu branila na sudu - govorila je Sanja u emisiji koja je emitovana minulog vikenda.

- Društvo je ozbiljno licemerno. Ljubavlju ne vladamo mi, nego naše emocije, to je tačno. Ako neko hoće da prevari, to će uraditi ne samo uveče, već i u tri po podne, tačno tako...

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Preljuba je i kad kuvaš ručak jednom, a misliš o drugom! Sve smo mi bile pomalo grešne. Evo, Eva Ras kaže da joj je bilo teško da se odupre želji kad je u braku htela nekog drugog muškarca... Sve će žene da se pronađu, samo ćute - istakla je Sanja.

Komentari (0)

Loading