Celebrity News

Prija se šokirala kad je čula Filipov zahtev: Svađa u porodici, morala da se umeša Brena

Svađa Prije i Filipa oko važne stvari

Prija se šokirala kad je čula Filipov zahtev: Svađa u porodici, morala da se umeša Brena

Antonio Ahel/ATAImages

Svađa Prije i Filipa oko važne stvari puni novinske stupce. Aleksandra Prijović napravila je neverovatan uspeh u Srbiji i Hrvatskoj, za njene koncerte se uvek traži karta više i čini se da srećnija ne može da bude.

Pročitajte: Ocu Milanu srce bi stalo da je sada vidi! Iva Štrljić blista u venčanici, svi joj čestitaju (FOTO)

Ipak, njen suprug Filip Živojinović, navodno, ima drugačije planove.

On je, kako navodi, iskoristio zajednički boravak u Americi da popriča sa suprugom i stavio joj do znanja da želi da, kada završi sa turnejom, rade na drugom detetu.

Kako piše Star Aleksandra je bila šokirana Filipovim izlaganjem, pa mu je rekla da sada ne razmišlja o tome i da je fokusirana na koncerte, kao i nove pesme, koje ima u planu da snimi.

M.M./ATAImages

 

 

Prema tvrdnjama domaćih medija, Filip je, navodno, bio oštar prema Aleksandri, sugerišući joj da pesme mogu da sačekaju, te da nije prihvatljivo praviti veliku razliku između prvog i drugog deteta.

U jednom navratu, kako se navodi, navodno kroz šalu, rekao joj je da će se povući i prestati da joj pomaže u karijeri ako mu ne ispuni želju.

Prema informacijama koje su procurile na domaćim medijima, po povratku iz Amerike Aleksandra Prijović je podelila svoje planove sa porodicom.

Ata Images

 

 

U raspravu se uključila i Lepe Brena, koja je savetovala Filipa da je Aleksandra mlada i da ne bi trebalo da bude problema u ostvarivanju druge trudnoće, ali je istakla da je sada važno da se posvete publici i koncertnoj turneji.

Filip je prihvatio savet, ali je istakao da sledeće godine svi očekuju lepe vesti od njih dvoje.

Komentari (0)

Loading