Celebrity News

Ocu Milanu srce bi stalo da je sada vidi: Iva Štrljić blista u venčanici, svi joj čestitaju (FOTO)

Iva Štrljić u venčanici blista

Ocu Milanu srce bi stalo da je sada vidi: Iva Štrljić blista u venčanici, svi joj čestitaju (FOTO)

Youtube printscren, Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Iva Štrljić o svom emotivnom životu retko govori u javnosti. Još od veze sa Srđanom Predojevićem, o kojoj se u javnosti naširoko pisalo, odlučila je da o svojim emotivnim partnerima u javnosti ne govori.

Ipak, mnogi se pitanju kada će Iva Štrljić u venčanici prošetati do oltara i voljenom reći sudbonosno "da".

Pročitajte: Ovo nijedna ćerka ne bi smela da doživi! Milan Štrljić samo jedno rekao o odnosu sa Ivom, njegove reči slomile glumicu

Kada se to dogodi, verujemo da će glumica o lepim vestima obavestiti javnost, ipak obukla je venčanicu i oduševila javnost svojim izgledom.

Naime, Iva Štrljić u venčanici je prošetala na modnoj reviji beogradskog Sajma venčanica, a sve oči bile su uprte u nju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Lepršava haljina sa svedenom čipkom i prelepa punđa učinile su da glumica izgleda lepše nego ikad, a mnogi su komentarisali da bi njenom ocu Milanu srce stalo kada bi je video u ovom izdanju.

Podsetimo, otac Ive Štrljić, čuveni jugoslovenski glumac Milan, u Hrvatsku se vratio devedesetih godina, zasnovao novu porodicu, a sa ćerkom ima veoma svedenu komunikaciju, što je Ivin najveći ožiljak na srcu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (1)

Loading
Marina

09:06 28.02.2024

Kako bi mu srce stalo,kada ga baš briga za nju, za njega ona ne postoji...?