Celebrity News

Više ne može da se krije, isplivale fotografije: Ćerka Ivana Ivanovića na Pesmi za Evroviziju (FOTO)

Ćerka Ivana Ivanovića na Pesmi za Evroviziju

Više ne može da se krije, isplivale fotografije: Ćerka Ivana Ivanovića na Pesmi za Evroviziju (FOTO)

Foto: Dalibor Danilović

Sve je uveliko spremno za najgledanije muzičko takmičenje "Pesma za Evroviziju", koje će se održati 1, 2. i 4. marta.

Takmičari već uveliko imaju probe, a  među fotografijama sa glavnih priprema pojavila se i ona koja otkriva da će ćerka Ivana Ivanovića Staša nastupati na "Pesmi za Evroviziju".

Pročitajte: Dvadeset joj je godina, a već izgleda ovako! Evo zašto svi komentarišu ćerku Ivana Ivanovića, jedan detalj posebno privlači pažnju (FOTO)

Naime, starija ćerka Ivana Ivanovića, koja je po profesiji džez balerina, biće plesna pratnja pevačice Ive Lorens, koja izvodi numeru "Dom".

Staša već uveliko gradi karijeru, pa pored toga što je članica baletske postavke Narodnog pozorišta, za sobom ima nekoliko izvanrednih spotova, saradnji i velikih predstava.

Njen nastup na "Pesmi za Evroviziju" pomno će pratiti cela Srbija, a mnogi kritičari ćerki poznatog voditelja već sada predviđaju veliku karijeru.

Instagram

 

- U vaspitavanju ćerke najvažnije mi je bilo da ona izraste u dobru, poštenu i iskrenu osobu koja je slobodna. Može, međutim, biti da je moja ćerka i previše slobodna.

Teško je izgraditi autoritet s njom, zna da bude i tvrdoglava, ali je predivna osoba, emotivna i krhka - rekao je prilikom gostovanja u emisiji "U suštini" o svojoj naslednici Ivan, koji je na nju beskrajno ponosan.

Komentari (0)

Loading