Lepota

Dvadeset joj je godina, a već izgleda ovako! Evo zašto svi komentarišu ćerku Ivana Ivanovića, jeda detalj posebno privlači pažnju (FOTO)

Izgled Staše Ivanović - look za posene prilike

Dvadeset joj je godina, a već izgleda ovako! Evo zašto svi komentarišu ćerku Ivana Ivanovića, jeda detalj posebno privlači pažnju (FOTO)

Starija ćerka Ivana Ivanovića, Staša, izrasla je u pravu lepoticu. Sofisticirana, svedena, balerina, besprekornog držanja, pleni svojom harizmom gde god se pojavi, a neobičan stil i izgled Staše Ivanović neretko su tema na mrežama, gde je veoma popularna.

Sada je Staša pokazala svedeni make up look, koji je idealan za posebne prilike, u kojima želite da izgledate prirodno, a opet elegantno.

Pročitajte: Koliko ga je samo usrećila… Ivan Ivanović obradovao naciju prelepim vestima, ćerka Staša blista kao nikada ranije (FOTO)

Instagram

 

Izgled Staše Ivanović, mnoge devojke mogle bi pokazati svojim šminkerima u sezoni matura, jer je veoma primeren njihovom uzrastu. Naime, ona preferira savršeno odrađen ten, minimalističku šminku na očima i usne, koje su u centru pažnje, zbog čega bira ruž u boji trule višnje, koji na njenom porculanskom tenu savršeno izgleda.

Pročitajte: Odluka ćerke Ivane Ivanovića oca ostavila bez teksta - Staša, zar si morala i ti? (FOTO)

 

 

Izgled Staše Ivanović oduševio je njene pratitelje, a o njenoj lepoti tek će se pričati, jer stasava u izuzetno lepu mladu ženu.

Komentari (0)

Loading