Celebrity News

Neću da delim prostor sa osobama koje su manje obrazovane od mene: Sloboda Mićalović o razlozima povlačenja

Povlačenje Slobode Mićalović glavna tema

Neću da delim prostor sa osobama koje su manje obrazovane od mene: Sloboda Mićalović o razlozima povlačenja

Ata Images/Antonio Ahel

Povlačenje Slobode Mićalović sa društvenih mreža glavna je tema poslednjih dana. Naime, glumica je nedavno ispričala da ne želi da deli prostor sa osobama koje, po njenom mišljenju, nisu u njenom rangu.

Pročitajte: Evo šta Lena misli o ocu Ivanu Marinkoviću, Goca Tržan očajna

- Ne mogu taj koncept u mozgu da spojim zašto bih ja sa nekom osobom koja, po mom mišljenju, a možda sam ja u krivu, možda to nije istina, ali ni po školovanju, ni po obrazovanju, ni po cenjenosti, svrsi postojanja, ne pripada tu, i zašto bih ja sad sa njom delila isti prostor?! - zapitala se Sloboda.

- Najlakše mi je da se povučem. Nažalost je to tako. Ljudi nam možda zameraju i govore: „Gde ste vi intelektualci da dignete ruku?!, ali došlo je baš neko gadno vreme da moraš da zaćutiš - objasnila je Mićalovićeva za „Novu S”.

Inače, glumica se našla na meti negativnih komentara kada je iznela svoj stav o dojenju.

- Mogla sam da ih dojim do petog meseca i to je bilo to. Više nisam imala mleka. Mi koje smo dojile hoćemo da razumemo žene koje neće ili ne mogu da doje... Zato bi one nas osudile što smo dojile. Ne razumem zašto je žena ženi postala najveći neprijatelj - pitala je Sloboda.

Ata Images

 

 

- Saosećam sa mamama koje nemaju mleko, a žele da doje, kao što ovo pokušavam da razumem. Ja imam ovo mišljenje, ti imaš svoje, žena koja neće da doji svoje, i niko nikog ne treba tu sada da linčuje - istakla je glumica u podkastu „Jednostavno roditelj”, a nakon burnih reakcija koje je izazvala, uputila je izvinjenje.

- Izvinjavam se javno svim ženama koje su se osetile loše. Došlo je neko zlo vreme u kome niko ne sme ništa da kaže ili pak svako sme sve da kaže, zaslužio on tu poziciju ili ne - napisala je glumica uz haštag: „Žena ženi mora biti prijatelj“. 

 

Komentari (4)

Loading
Stevan

14:36 29.02.2024

Ovo neverovatno zvuci snobovski u najblazu ruku.Da je legendarni glumac Dragan Nikolic bio njenih shvatanja nikad ne bi bila u njegovom drustvu,a o Monici Beluci da nepricamo.Sa takvim razmisljanjem je najbolje da kupi kartu za Leskovac i da se vise ne pojavljuje.To je ona stara srpska rec"kad se opanak podpapuci"

Simona

15:09 29.02.2024

Hahaha. Baš me nasmejala sa Ivom svojom nebuloznom izjavom. Mnogo je umislila da je bitna, u svemu ovome što navodi kao razlog povlačenja. Nego, mnogo nešto ubraja sebe u intelektualce, da li ona ima neki problem da tim, nije sigurna da tu pripada, niko do sada iz njene familije nije bio intelektualac, pa joj je frka... Ne znam u čemu je problem? Pravi intelektualci nikada sebe neće da nazivaju tako, to će drugi da kažu i to se podrazumeva. Ona je u fazonu "ako se neko ne slaže, sa mojim mišljenjem, ja ću da ga kategorišem da nije u mom rangu po svim onim stavkama što sam nabrojala"... Ma hajde bre ženo, ne umišljaj mnogo. I da se razumemo, ja ne spadam u one što su je osuđivali kada je iznela svoj stav o dojenju. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ja sam širokih shvatanja.