Celebrity News

Evo šta Lena misli o ocu Ivanu Marinkoviću, Goca Tržan očajna

Ćerka Goce Tržan ne može da sakrije razočaranje

Evo šta Lena misli o ocu Ivanu Marinkoviću, Goca Tržan očajna

Marija Mlađen/ATAImages

Ćerka Goce Tržan ne može da sakrije razočaranje zbog ponašanja oca Ivana Marinkovića.

- Moglo je mnogo bolje, moglo je da bude sve drugačije, da se on ponašao drugačije. Razočarao me je u nekim situacijama - Lena je govorila majci.

Pročitajte: Ocu Milanu srce bi stalo da je sada vidi! Iva Štrljić blista u venčanici, svi joj čestitaju (FOTO)

 

 

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Mislim da on samo nije svestan svojih postupaka. Njemu cilj opravdava sredstvo, ne vidi širu sliku. Ja to negde pokušavam da razumem - rekla je Ivanova bivša supruga.

- Ja sam toga svesna, ali opet, tata mi je... - istakla je Lena.

Goca sa bivšim suprugom nije u dobrim odnosima, ali često ističe koliko je ponosna na ćerku.

- Nisam htela da se udam uopšte, ostala sam u drugom stanju. Sad kad me pitaš, ja sam se sa Ivanom smuvala recimo 2. aprila, a već u septembru sam saznala da sam trudna. To je četiri ili pet meseci zabavljanja - rekla je i nastavila:

- Ostala sam trudna i bila sam presrećna zbog toga. Toliko sam sebi bila lepa, genijalna, posebna... Toliko sam želela svoje dete da nijedan znak pored puta nisam videla, a svi su bili tu.

Pročitajte: Crna Goco, šta si dočekala - Pogledajte kako se ćerka Lena ponaša prema majci, prizor iz porodičnog doma svim mamama SLOMIO SRCE

- Onda sam se udala i desilo se to da sam bila zaljubljena u to što sam mama. Toliko sam bila srećna što je tu moje dete, nema veze što sam se ugojila i što sam bila debela... kakva god. Radilo me je to - rekla je svojevremeno u emisiji „Preživeli” Goca Tržan o odnosu sa Ivanom Marinkovićem.

Komentari (0)

Loading