Celebrity News

Kad se dom rasturi: O njenoj lepoti govore svi, ali život Dragane Kosjerine daleko je od bajke

Voditeljka Dragana Kosjerina imala je teško detinjstvo

Kad se dom rasturi: O njenoj lepoti govore svi, ali život Dragane Kosjerine daleko je od bajke

Milan Maricic/ATAImages 3

Već smo navikli da su u vreme održavanja Pesme za Evroviziju oči publike podjednako usmerene i na izvođače i na domaćine. Dragana Kosjerina zablistala je i ove godine, a njen izlazak na scenu iznova je stavio u fokus privatni život lepe voditeljke.

John Phillips/Getty Images

 

Nije tajna da je Dragana Kosjerina već nekoliko godina u srećnoj emotivnoj vezi. Njen izabranik je zgodni stomatolog Bojan Perduv, sa kojim se verila 2019.

Pročitajte: Da li je ovo ona? Dragana Kosjerina je godinama vodila sportske vesti i nismo je primećivali, evo kako je tada izgledala (FOTO)

- Gde ima ljubavi i razumevanja bračni status je formalnost - kaže harizmatična voditeljka o tome zašto se Bojan i ona još nisu venčali.

Iako se stiče utisak da je u njenom dosadašnjem životu sve bilo “med i mleko”, to je daleko od istine. Dragana je rođena pre 37 godina u Sarajevu, odakle je izbegla početkom ratnih dešavanja.

U Beograd je došla kao petogodišnja devojčica, a taj period detinjstva pamti po nizu stresnih situacija.

- Prva trauma bilo je izbeglištvo. Drugo, oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno sastala, kada smo videli da smo svi tu, živi i zdravi, trebalo je kreirati novi život.

Pročitajte: Došao je i taj dan! Dragana Kosjerina ushićeno objavila fotografiju i PRELEPE VESTI: Muško je (FOTO)

Umesto da konačno zakorači u svetlu budućnost, usledila je nova trauma. Draganini roditelji su se razveli.

- Ne želim da ovo zvuči patetično, ali u mom detinjstvu su se smenjivale ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam vrlo brzo odrasla.

Amir Hamzagić/ATAImages, Shutterstock

 

 

Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan a da se sa mojima ne čujem telefonom, u međuvemenu razmenimo ko zna koliko poruka.

 

Komentari (0)

Loading