Celebrity News

Da li je ovo ona? Dragana Kosjerina je godinama vodila sportske vesti i nismo je primećivali, evo kako je tad izgledala (FOTO)

Izgled Dragane Kosjerine ne prestaje da se komentariše

Da li je ovo ona? Dragana Kosjerina je godinama vodila sportske vesti i nismo je primećivali, evo kako je tad izgledala (FOTO)

Ata Images

Izgled Dragane Kosjerine uvek je praćen komplimentima. Najlepše TV lice, kako često nazivaju voditeljku, na malim ekranima prisutno je više od decenije, a sada su se pojavile i fotografije sa početka njene karijere, koje ne prestaju da se komentarišu.

Mnogim ženama ovo nikada ne bi pošlo za rukom, međutim Dragani jeste. Naime, kada je započela televizijsku karijeru Dragana Kosjerina bila je urednica i voditeljka emisije na Sport Klubu, a fotografije iz tog perioda oduševile su javnost.

Pročitajte: Stil Dragane Kosjerine komentariše ceo internet: Prekršila je najvažnije modno pravilo, pogledajte fotografije

Sport Klub

 

Izgled Dragane Kosjerine već više od decenije odoleo je promenama. Prirodna lepota koja krasi voditeljku i tada je bila jedna od glavnih tema, međutim, ono o čemu se sada priča je da je i nakon dvanaest godina ona odolela uticaju vremena.

Osim decentnije šminke, koju je na početku karijere nosila, crte lica popularne voditeljke ostale su iste. Ona ne samo da izgleda kao da joj godine ništa ne mogu, već je u eri estetskih korekcija sačuvala svoju prirodnu lepotu, što njeni obožavaoci posebno cene.

Sport Klub

 

Jedino što se za ovih 12 godina, od kada Dragana krasi televizijsko nebo, promenilo, je njen stil šminkanja i odevanja, jer je od svedene voditeljke sportske emisije postala glamurozno TV lice Javnog servisa, o čijim se beauty i modnim izdanjima uvek govori u superlativu.

Komentari (0)

Loading