Celebrity News

Nećete verovati koliko godina ima Teya Dora

Teya Dora godine ne krije

Nećete verovati koliko godina ima Teya Dora

Antonio Ahel/ATAImages

Teya Dora godine ne krije, ali ipak su svi iznenađeni kad su čuli koliko ima godina. Pevačica Teodora Pavlovska, poznatija javnosti kao Teya Dora, plasirala se sinoć u veliko finale "Pesme za Evroviziju" gde se predstavila pesmom "Ramonda".

Pročitajte: Šta joj se dogodilo s licem? Izgled Lene Kovačević na meti kritika, pevačica morala da se oglasi

Teya Dora je prvi put bila u žiži interesovanja kada je snimila pesmu "Džanum" i od tada je jedna od omiljenijih pevačica mlađe generacije.

S obzirom na to da na ovom festivalu važi za jednog o najvećih favorita, mnogi su počeli da se interesuju za njen život, iako se o njoj veoma malo zna u javnosti.

Ipak, ono što je sve iznenadilo je koliko pevačica zapravo ima godina. Kada se pojavila na sceni, svi su komentarisali kakav je "zmaj od devojčice", te, kako je napisala brojne hitove, mnogi nisu mogli to da povežu sa njenim godinama, misleći da je dvadesetogodišnjakinja.

Međutim, istina je drugačija. Naime, Teya Dora je rođena 1992. godine u Boru i ima 32 godine, iako izgleda izuzetno mladoliko, piše "Blic".

Inače, ona je završila muzičku školu u Beogradu, a potom je postala stipendista na koledžu u Bostonu, gde je studirala pevanje. Kada je diplomirala, jedno vreme živela je u Njujorku, a njen talenat je do izražaja i šire publike došao u Srbiji.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Teodora je prvo bila fokusirana na komponovanje i stvorila je mnoge hitove za naše poznate izvođače, među kojima su i Nataša Bekvalac, Nikolija, Anastasija Ražnatović, Jovana Nikolić i drugi.

Komentari (0)

Loading