Celebrity News

Šta joj se dogodilo s licem? Izgled Lene Kovačević na meti kritika, pevačica morala da se oglasi

Izgled Lene Kovačević

Šta joj se dogodilo s licem? Izgled Lene Kovačević na meti kritika, pevačica morala da se oglasi

Boško Karanović

Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, posle prve polufinalne večeri "Pesme za Evroviziju" najveću pažnju privukao je izgled Lene Kovačević.

Boško Karanović

 

Šta se desilo Leni, zapitali su se brojni gledaoci, kojima nije promaklo da je lice pevačice delovalo “drugačije” nego inače. Da li je pred nastup radila neku intervenciju ili joj nije odgovarala scenska rasveta, teško je odgovoriti. Nije mali broj onih koji su za sve “okrivili” turban na njenoj glavi.

Pročitajte: Dve žene, jedna haljina – neprijatno! Jelena Đoković i Lena Kovačević isto obučene, svi ih komentarišu! (FOTO)

- Istinski volim ljude i ne zameram nikome. Naprotiv, nasmejali su me komentari. Moji prijatelji znaju da se i sama rado šalim na svoj račun - odgovorila je Lena Kovačević na javne prozivke.

Po mnogima jedna od najlepših žena na našoj javnoj sceni, nikada nije krila da je “opsednuta” negom kože.

- Volim hidratantne čistače lica koji ne suše kožu, i tonik, i serum, i kremu sa visokim faktorom zaštite od sunca, laganu toniranu kremu. Dva puta nedeljno koristim pilinge i maske.

Andreja Damnjanović

 

Iako bi mnogi rekli da je izgled Lene Kovačević pokušaj da zaustavi vreme, ona sama priznaje da o tome i ne razmišlja.

- Kako vreme odmiče sve se manje bojim starenja jer smo danas više nego ikada okruženi prelepim ženama u sjajnoj kondiciji, u bilo kojim godinama. Verujem da se zaista vidi kada je ženi udobno u njenoj koži. Treba biti zahvalan na svakom danu.

Komentari (1)

Loading
Da da

02:33 01.03.2024

Radila botoks, filere, zlatne niti, hijaluron.. Ali to niko ne priznaje za operaciju... To su male bocke....