Celebrity News

Drugarice su prestale da mi se javljaju: Ivana Nikolić otvorila dušu - Izgubila sam mnogo prijatelja

Ivana Nikolić pre nego što je postala poznata

Drugarice su prestale da mi se javljaju: Ivana Nikolić otvorila dušu - Izgubila sam mnogo prijatelja

Ata Images/Antonio Ahel

Bivša "Uraganka" atraktivnim izgledom privlači pažnju gde god da se pojavi. Ivana Nikolić pre nego što je postala poznata imala je mnogo prijatelja koje je, kako kaže, izgubila kada se doselila u Beograd.

Pročitajte: 20 godina stara, a u Željkovom srcu zauzima posebno mesto! Jovana Joksimović sve obelodanila (FOTO)

- Živela sam u Nišu, a kada sam se preselila u Beograd i počela da radim, više nisam imala vremena da održavam kontakte.

U Nišu sam se osam godina bavila plesom i iz tog perioda imam dve drugarice. Ipak, najduže se družim sa Miroslavom Žikićem, modelom koji je sada u Berlinu i to je to - kaže Ivana i naglašava da nije sigurna da li su joj prijateljstva sa ženama pucala zbog ljubomore, ali seća se dešavanja kada je uplovila u javni svet i na muzičku scenu.

- Ne znam da li su žene bile ljubomorne na mene, ali neke drugarice koje su mi značile prestale su da se javljaju kad sam došla u Beograd i kada sam ušla u grupu. Nijedna da se javi, da prokomentariše grupu, nas, mene, pesmu "Favorito", koja se tada pojavila i bila veliki hit... Na putu karijere izgubila sam mnogo prijatelja, ali izgleda da tako mora i to je proces sazrevanja - rekla je ona za "Informer".

Boško Karanović

 

 

Pevačica, koja je često na meti kritika da se uz pomoć estetskih hirurga mnogo promenila, dotakla se i svojih operacija.

- Sebi nikada nisam bila ružna. Nemam problem da pričam o operacijama i kažem da sam uradila grudi i smanjila nos. Želela sam da bude manji na kameri i to sam korigovala. Nisam nigde preterala da bih sada molila Boga da mi se sve vrati na staro. Uradila sam na sebi ono što sam htela i sada je moj fokus na treninzima i zdravoj ishrani - objašnjava Nikolićeva.

Komentari (0)

Loading