Celebrity News

20 godina stara, a u Željkovom srcu zauzima posebno mesto! Jovana Joksimović sve obelodanila (FOTO)

Jovana Joksimović otkrila Željkovu tajnu

20 godina stara, a u Željkovom srcu zauzima posebno mesto! Jovana Joksimović sve obelodanila (FOTO)

Antonio Ahel /ATA Images

Jovana Joksimović otkrila je da je pesma koja u Željkovom srcu zauzima posebno mesto stara već dve decenije i ostala šokirana.

Naime, niko ne može zaboraviti Beoviziju 2004. godine kada se već mnogima omiljeni pevač pojavio sa pesmom „Lane moje”, pobedio, i na Evroviziji se plasirao na visoko drugo mesto.

Ipak, teško je poverovati da je pesma stara dve decenije, s obzirom na to da je u sećanju mnogih sveža, kao da je izvedena pre samo par godina.

Pročitajte: ISPOVEST! Jovana danas živi u vili od nekoliko stotina hiljada evra, ima TV stanicu i vozi skupa kola, a pre Željka nije imala ni za piće

U duhu PZE, čije se drugo polufinale održava večeras, ovih dana na društvenim mrežama kruže snimci brojnih hitova koji su obeležili Beoviziju, ali i duhoviti tvitovi, među kojima je i jedan koji je podelila Jovana Joksimović.

- Saznajem da je pesma „Lane moje” stara 20 godina, što je nemoguće, jer se ja dobro sećam tog nastupa, a ja imam plafon 20 godina - piše duhovito u tvitu, na koji se Jovana Joksimović nadovezala, napisavši: „Tačno”.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading