Celebrity News

Srbiju digla na noge, poraz prihvatila dostojanstveno, a znate li koliko Breskvica ima godina?

Koliko Breskvica ima godina sve zanima

Srbiju digla na noge, poraz prihvatila dostojanstveno, a znate li koliko Breskvica ima godina?

Boško Karanović

Bila ja favorit za pobedu na takmičenju "Pesme za Evroviziju 2024", ali prvo mesto odnela je Teya Dora.

 Anđela Ignjatović Breskvica, koja se sa pesmom "Gnezdo orlovo" plasirala u finale, privukla je mnogo pažnje, a  sve zanima koliko Breskvica ima godina.

Pročitajte: Ovo su svi čekali! Ana Bekuta se oglasila prvi put posle objave da se povlači iz Zvezda Granda

- Kad je pesma objavljena, prvo su došli negativni komentari, uvek je tako. Prvi se jave hejteri - rekla je Breskvica prilikom gostovanja u emisiji "Jutro" na TV Prva.  - Sa mnom je uvek neki haos, isto je bilo i kad sam objavila prvu pesmu, pre pet godina.

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, rođena je 2002. godine u Beogradu, a popularnost je stekla zajedno sa tadašnjim dečkom.

Boško Karanović

 

 

 

Breskvica i Vojaž studirali su na istom fakultetu, na smeru za audio-vizuelnu produkciju. Kako kaže Ignjatovićeva, momak joj pomaže u svemu.

- Za sada nam ide dobro. Trudimo se da nađemo vremena da se posvetimo fakultetu i svim obavezama. Idemo na isti fakultet, s tim što je on upisao jednu godinu ranije od mene i dosta mi pomaže u svemu - rekla je tada.

Breskvica je jednom prilikom govorila da je bila žrtva vršnjačkog nasilja.

Foto: M. M./ATAImages

 

 

- Jedna situacija iz osnovne škole ostala mi je urezana u sećanje. Bilo je nekoliko dečaka iz odeljenja koji nisu voleli ni mene, ni moju najbolju drugaricu. I to zato što smo slušale stranu muziku. Osim toga, nismo se oblačile kao ostali. Ništa posebno, ali bile smo malo drugačije - prisetila se dana kada je bila žrtva vršnjakog nasilja.

- Znali su da svaki dan sedimo na ljuljaškama u obližnjem parkiću. Sačekali su nas posle škole i gađali kamenjem. Moja drugarica je dobila kamen u glavu, a ja u telo. To je jedna vrlo ružna scena koju i danas pamtim - kazala je Anđela Ignjatović Breskvica.

Komentari (0)

Loading