Celebrity News

Ovo su svi nestrpljivo čekali: Marija Kilibarda objavila prelepu vest, čestitamo!

Marija Kilibarda slavi

Ovo su svi nestrpljivo čekali: Marija Kilibarda objavila prelepu vest, čestitamo!

instagram/marija kilibarda

Marija Kilibarda slavi.

Marija Kilibarda je već četiri godine sa Branislavom Vučelićem i ne krije koliko je srećna. Iako javnost dugo nije znala da je sin glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića osvojio srce lepe voditeljke, ona svima jasno stavlja do znanja da je pronašla ono za čim je tragala godinama.

Pročitajte: Čizme Marije Kilibarde pravi su hit jeseni, a evo gde ih možete kupiti za samo 3.000 dinara

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva.

Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška - rekla je Marija i istakla da je njena veza zasnovana na poverenju.

Amir Hamzagić/ATA Images

 

 

- Između Branislava i mene postojei potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - rekla je za "Story" nakon što je proslavila prvu godišnjicu veze sa Banetom.

Marija i Bane danas proslavljaju četvrtu godišnjicu veza, a koliko je srećna svedoči i fotografija koju je objavila.

 

 

Komentari (0)

Loading