Moda

Čizme Marije Kilibarde pravi su hit jeseni, a evo gde ih možete kupiti za samo 3000 dinara

Čizme Marije Kilibarde neobične su ali lepe

Čizme Marije Kilibarde pravi su hit jeseni, a evo gde ih možete kupiti za samo 3000 dinara

Instagarm

Čizme Marije Kilibarde modno su osveženje.

Kilibarda važi za jednu od najbolje obučenih žena domaće javne scene. Harizmatična voditeljka posvećeno iz godine u godinu novim modnim trendovima obogaćuje svoj stajling, po mnogo čemu specifičan i prepoznatljiv.

Pročitajte: Razveo se od Aleksandre Jeftanović, pa zavoleo njenu koleginicu-Sportista važio za velikog zavodnika, danas živi povučenim životom (FOTO)

Njeni komadi, spretno složeni u njenom prepunom garderoberu, stoga su, često na meti modnih stručnjaka, medija i instagramera, koji najčešće pohvalno komentarišu voditeljku i njene modne izbore, što je slučaj i danas.

Instagram

 

Posebna tema javnosti od jutros su čizme Marije Kilibarde.

 

Teget plave, kroko, duboke, sa malom štiklom, na oko vrlo udobne dopale su se njenim pratiocima na društvenim mrežama, koji su odmah počeli da istražuju gde baš takve mogu pazariti.

Marija je, doduše, u produžetku fotografije čizama napisala gde ih je ona kupila, nažalost baš te, u pomenutoj radnji nisu pristupačne svima.

 

 

Vrlo sličan model, pak može se naći u bilo kojoj prodavnici obuće u centru grada, jer su se kroko čizme sa malom štiklom vratile u modu.

Pročitajte: Mislili smo da će doći do venčanja - Otkriveno šta se Kilibardi desilo na imanju Banetovih roditelja, fotografija rekla više od hiljadu reči

Ako želite da izgledate kao Kilibarda i ponesete komade u kojima ona izgleda uvek sveže i zanosno, nemojte da vas mrzi prošetajte gradom, tržnim centrima, a značajan podatak je da se uskoro bliži i Black Friday i velika sniženja.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading