Celebrity News

Nikolija Jovanović iznenadila izjavom o svadbi! Nikada ne biste pogodili šta će nositi, venčanicu neće (FOTO)

Venčanje Nikolije Jovanović i Relje Popovića često je tema medija

Nikolija Jovanović iznenadila izjavom o svadbi! Nikada ne biste pogodili šta će nositi, venčanicu neće (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Kada i da li će se dogoditi venčanje Nikolije Jovanović i Relje Popovića čitava javnost se pita od prvog dana kada se doznalo da je muzički par otpočeo zajednički život, a potom i dobio prvu ćerku Reu.

Čak ni posle rođenja druge ćerke Hane pevačica i reper nisu doneli odluku da se jedno drugome zavetuju na večnu ljubav, što s godinama smatraju sve manje neophodnim.

Pročitajte: Nikolija zavirila u Vesnin ormar i odenula haljinu za kojom su svi ludeli- Slika nekad i sad svedoči kojoj bolje stoji

Uprkos činjenici da ih sam čin venčanja i svadbenog veselja ne zanima, jedan su od retkih parova koji se može pohvaliti skladnim odnosom, odličan su primer mlađem naraštaju, a nije tajna da mnogi veruju da su spektakularni i kao roditelji.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Posvećeni jedno drugome i karijerama žive svoju bajku, koju od svih čuvaju skrivajući detalje svoje intime.

Nikada do sada nisu se za lifestyle magazine slikali s naslednicima, dok o svojoj ljubavi govore kroz pesme kao što je, na primer, „Meduza”.

Relja čak nema običaj ni da gostuje u emisijama, retko se pojavljuje, za razliku od Nikolije koja malo drugačije shvata šou-biznis.

Dušan Milenković/ATAImages

 

Tako je nedavno svojim gostovanjem, sasvim slučajno, izazvala veliku medijsku prašinu i to zbog spominjanja venčanice.

Venčanje Nikolije Jovanović i Relje Popovića po ćerki Vesne Zmijanac malo je verovatno, ali ako se to jednoga dana ipak dogodi, ona je već odlučila šta će nositi.

Pročitajte: Žene su zbog nje mesecima na listi čekanja! Nikolija Jovanović ima najtraženiju torbu sezone (FOTO)

Istakla je da to nikako neće biti venčanica, već duge široke pantalone u kojima je manje-više stalno viđamo na sceni.

- Kao klinka bila sam ubeđena da ću se udati. Ako se ikada budem udala, da ću se udati u širokim pantalonama. Sada, kada sam porasla, nisam se mnogo promenila, samo ne mislim da ću se ikada udati - izjavila je Nikolija pa dodala:

 

 

- De Vito i ja radimo za nenormalnog lika. Tema spota je svadba i nosiću belu haljinu. Kakav paradoks - zaključila je pevačica.

Komentari (0)

Loading