Celebrity News

Nikolija zavirila u Vesnin ormar i odenula haljinu za kojom su svi ludeli: Slika nekad i sad svedoči kojoj bolje stoji

Garderober Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović prvi put pred očima javnosti

Nikolija zavirila u Vesnin ormar i odenula haljinu za kojom su svi ludeli: Slika nekad i sad svedoči kojoj bolje stoji

Ata Images

U garderober Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović svega par ljudi imalo je prilike da zaviri.

Normalno je što majka i ćerka nakon toliko godina karijere i šopinga po najboljim svetskim radnjama žele taj deo svoje intime da sačuvaju samo za sebe.

Pročitajte: Vesna zamenila stanove sa Reljom i Nikolijom - Sada se oni baškare u njenom domu na Vračaru, a evo gde ona živi (FOTO)

Ne moramo da nagađamo da garderober Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović skriva neke od preskupih komada skinutih svojevremeno sa jedne Klaudije Šifer ili Naomi Kembel. 

Ata Images

 

Isticala je ranije estradna diva da je umela da zaviri na revije u Njujorku, Parizu ili pak Milanu i sebi priušti čak i ono za šta je bilo neophodno da da i po dva, tri honorara.

Instagram

 

Za modu nije štedela, nikada to ne čini ni sada, a taj odnos prema odevanju i skupocenoj markiranoj garderobi od nje je nasledila i njena mezimica Nikolija.

instagram

 

Uprkos tome što je zaista prezgodna, po mišljenju mnogih čak i premršava, rep hip hop zvezda za Story je ispričala kako u pojedine komade svoje majke nikada nije mogla da uđe, što govori u prilog tome da je Vesna bila znatno zgodnija.

Pročitajte: Slika Vesne Zmijanac i Miroslava Ilića iz vremena kada su ludovali - Veče na groblju i ikona Svetog Đorđa sve su promenili (FOTO)

Upravo iz tog razloga retko tu zalazi. Danas je, recimo, napravila izuzetak odlukom da obuče jednu od majčinih haljina i iznenadila sve svoje fanove i pratioce na Instagramu.

instagram

 

Prikazala je u jednom delu Niki kako je komad stajao Vesni, a zatim objavila svoj snimak uz komentar.

- Ušla sam u mamin ormar.

 

 

Komentari (0)

Loading