Celebrity News

Ženska solidarnost i snaga na delu: Glumice aplauzom podržale Anđelu Jovanović pred sudom (FOTO)

Anđela Jovanović na sudu - koleginice joj pružile podršku

Ženska solidarnost i snaga na delu: Glumice aplauzom podržale Anđelu Jovanović pred sudom (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Anđela Jovanović na sudu se pojavila u pratnji svog advokata. Naime, pripremno ročište u Prvom sudu u Beogradu održano je danas povodom tužbe koju je glumac Branislav Lečić podneo protiv mlađe koleginice Anđele Jovanović.

Glumica je u pratnji advokata stigla u zgradu suda, a ispred su je čekale brojne koleginice kako bi joj pružile podršku.

Pročitajte: I Anđela Jovanović ustala protiv Branislava Lečića! Progovorila o neprijatnom iskustvu, on je zbog toga tužio (FOTO)

Mirjana Karanović, Iva Ilinčić, Anđelka Prpić, Tamara Krcunović, Miona Marković i mnoge druge pojavile su se i aplauzom i zagrljajima podrške pozdravile Anđelu.

Suđenje nije otvoreno za javnost, prenosi N1.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, Branislav Lečić podneo je tužbu protiv mlade glumice, nakon što je ona odbila da sa njim igra u seriji „Radio Mileva”. Lečić je u seriji trebalo da igra čoveka lažno optuženog za zlostavljanje, a glumica koja je sa njim ranije imala neprijatno iskustvo, odbila je da igra sa njim.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva”. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za „Blic”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Branislav Lečić, kao podnosilac tužbe, nije u obavezi da se pojavi na sudu, jer je u pitanju pripremno ročište - prenose mediji.

Komentari (0)

Loading