Celebrity News

I Anđela Jovanović ustala protiv Branislava Lečića! Progovorila o neprijatnom iskustvu, on je zbog toga tužio (FOTO)

Sukob Anđele Jovanović i Branislava Lečića završio na sudu

I Anđela Jovanović ustala protiv Branislava Lečića! Progovorila o neprijatnom iskustvu, on je zbog toga tužio (FOTO)

Ata Images Antonio Ahel

Sukob Anđele Jovanović i Branislava Lečića dogodio se nedavno kada je mlada glumica odbila da učestvuje u projektu u kom je glavni partner trebalo da joj bude kolega tužen za seksualno zlostavljanje.

Pročitajte: Izdala me je i UNIŠTILA našu porodicu - Pogledajte kako izgleda prva supruga Branislava Lečića i sa kim je PREVARILA slavnog glumca (FOTO)

Iako su optužbe protiv Lečića odbačene, a glumica Danijela Štajnfeld izgubila bitku, ćerka Gagija Jovanovića ostala je na njenoj strani malo jer joj očigledno veruje, malo jer se vodi ličnim ružnim iskustvom sa pomenutim kolegom.

Njena odluka da odbije malu, epizodnu ulogu dovela je do suda ponovo, s malom razlikom što je ovoga puta Lečić onaj koji tuži.

Marija Mladjen/ATAImages

 

Među prvima o toj temi oglasili su se sa profila zenska.solidarnost koji su do detalja objasnili zašto je usledio sukob Anđele Jovanović i Branislava Lečića:

- Branislav Lečić, kog su barem dve žene javno optužile za pokušaj silovanja i silovanje, trebalo je da odigra ulogu muškarca koji je lažno optužen za zlostavljanje žene. Ne želeći da na ovaj način legitimiše javno opravdavanje čoveka kog je više njenih koleginica optužilo sa seksualno nasilje, Anđela Jovanović je odbila da stane u kadar sa njim, kako je sama rekla - iz principa, ujedno ukazujući i na sopstvena neprijatna iskustva sa Lečićem.

Boško Karanović

 

- Bez obzira na to što je reč o epizodnoj ulozi, važnija je perfidna poruka koju bi preneo upravo čovek koji javno govori da je lažno optužen za nasilje.

Pročitajte: Od svih BAŠ ON DA MI BUDE ZET - Ćerka Branislava Lečića pokazala momka! Poznati glumac kog svi znate, a tata se ništa ne pita (FOTO)

- Lečić je poslednjih meseci aktivno gostovao u emisijama tabloidnih medija, gde je iznosio seksističke i ponižavajuće iskaze o ženama koje su ga optužile za silovanje, ali i o ženama uopšte.

 

 

- Ovim putem pružamo podršku Anđeli Jovanović koja je hrabro istupila protiv javnog opravdavanja nasilja, pa čak i na ovaj simbolički način. lako ona nije prva glumica koja je odlučila da se usprotivi relativizaciji seksualnog nasilja i da stane u kadar sa čovekom koji je optužen sa silovanje, ona jeste prva koju je Branislav Lečič odlučio da „kazni” zbog nepristajanja na to.

- Ovo je još jedan pokazatelj kako u borbi protiv nasilja nad ženama nasilnici imaju čitav arsenal oružja na raspolaganju za očuvanje sopstvenog statusa, čak i nakon što se otkriju njihova (ne)dela.

 

 

- Nasuprot tome, žene imaju svoj glas, hrabrost i solidarnost - napisali su na profilu koji se solidariše sa ženama, a ovu objavu podelio je i suprug mlade glumice, bivši atletičar Mihail Dudaš, čime je jasno dokazao svoju privrženost.

Pročitajte: Nema srećnijeg dana za Mihaila Dudaša - 5 meseci nakon venčanja, Anđela sve otkrila! Čestitke se samo nižu (FOTO)

Mihail i Anđela stali su na ludi kamen nedavno, a o njihovom venčanju i medenom mesecu još uvek se priča.

 

 

Svi se pitaju zašto glumica ranije nije istupila i kako će Gagi, njen otac, reagovati na ovaj čin kolege.

 

Komentari (0)

Loading